2821
2789
عنوان

نامزدم

382 بازدید | 22 پست

دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید 

من نامزدم یه شهر دیگست 

وقتی من با  من تلفنی صحبت میکنه 

حتی اگه ده  ثانیه ام در حال مکالممون باشیم پشت خطی بیاد میگه خانومم پشت خطی‌مو جواب بدم 

بعد حالا اگر من پشت خطش برم اصلا اهمیت نمیده 

امروز ساعت ده  بش زنگ زدم  داشت مکالمه میکرد قطع نکرد تا الان 

الان زنگ زده ببخشید داشتم صحبت میکردم نشد قطع کنم

خیلی ناراحت شدم 

گفتم این کار تو به من بر میخوره اگه من باشم مکالمه رو قطع میکنی ولی کس دیگه باشه 

هزار تا بهم فوش داد

منم گفتم کاری نداری و خدا حافظی کردم 

به نظرتون من الان باید چجوری رفتار کنم 

و اینکه ایا من اشتباه میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله چرا گیرای بیخودی میدید اقایون هزاران کار دارن مثل ما نیستن تلفنشون فقط برای احوال پرسی و کارای خاله زنکی باشه گاهی نمیشه ی تماس هایی رو قطع کرد ولی با شما احساس راحتی میکنه

من خودم حساس نیستم 

اصلا از روز اول بهم گفت تو باشگاه و موقع درس خوندن جواب نمیده 

شاید اون تماس براش مهم بوده ولی خب با تو راحته می‌تونه یکم بعدش زنگ بزنه خیلی سخت نگیر

کاری به هیچی ندارم ولی اگه فحش داده بهت به نظرم بشین دوباره از اول فک کن که به صلاحت هست یا ن

اصلا داد بیداد فوش 

من عادت  ندارم فوش بدم تلفنو قطع کردم به نظرتون صبر کنم خودش بزنگه 

بعد چجوری رفتار کنم چی بگم 

شاید چون با شما طولانی صحبت میکنه به پشت خطیش جواب میده

اما وقتی شما پشت خط باشید میگه حرفم با این تموم بشه بعد زنگ بزنم راحت و طولانی با خانمم صحبت کنم.

اما این که گفتید بهش و فحش داده رو درک نمیکنم

خوب یه توضیح بده،فحش دادن چیه

کاری باعاش نداشته باش تا خودش زنگ بزنه و بگو ناراحتی از فحش دادن و منتظر باش معذرت خواهی کنه