2777
2789
عنوان

سهمیه

159 بازدید | 14 پست

بچه ها دختر عمه من سهمیه ۵ درصد داره 

رتبه کل در سهمیش ۲۳۰۰ شده 

امیدی هست حقوق بیاره

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

کدوم شهر؟ قطعا تهران و اصفهان و شیراز و مشهد نمیتونه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقه و حقوق قم رو میتونه

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
منطقه چند

منطقه ۳ از من پرسید من اطلاعی از سهمیه ندارم اگه میدونین لطفا راهنمایی کنید❤

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

چندتا صندلی برای اونا هست رتبه اش هم خوبه ۲۳۰۰ بالاخره یکی از صندلی ها شاید برای اون بشه باید همجارو بزنه

کدوم شهر؟ قطعا تهران و اصفهان و شیراز و مشهد نمیتونه

دانشگاه تاپ نه

باید شهر های نزدیکو بزنه فقه و حقوق شانسش بیشتره

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
چندتا صندلی برای اونجا هست رتبه اش هم خوبه ۲۳۰۰ بالاخره یکی از صندلی ها شاید برای اون بشه باید همجار ...

بله ممنون از شما

باید شهر های نزدیکو بزنه فقه و حقوق شانسش بیشتره

ببخشید گلم باید با توجه به رتبه کل در سهمیه نهایی انتخاب رشته میکرد دیگه؟

ببخشید گلم باید با توجه به رتبه کل در سهمیه نهایی انتخاب رشته میکرد دیگه؟

اره

چندتا صندلی برای اونا هست رتبه اش هم خوبه ۲۳۰۰ بالاخره یکی از صندلی ها شاید برای اون بشه باید همجارو ...

من خودم شهید مدنی تبریز رو زدم شانسی هست اونم دربیاد اونجا؟

من خودم شهید مدنی تبریز رو زدم شانسی هست اونم دربیاد اونجا؟

ببین باید بزنی ببینی خدا چی میخواد من خودمم نمیدونم خودم چی میارم اینقد استرس دارم ممکنه آدم با ی رتبه خوب ی شهر تیپ ۳ ی رشته معمولی نیاره یا ممکنه شانس بهش رو کنه ی رشته تاپ ی شهر خوب بیاره بستگی داره ب انتخاب بقیه😀