2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای کل سال تحصیلی رفت و برگشت البته!

ما ماهی یه تومن میدادیم..مسافت ما دو کیلومتر رفت و برگشت بود..البته راننده خانوم بود و بچه خودشو میبرد بچه های ما رو هم قبول کرده بود.. سرویس ماهی ۲تومن هم راضی نبود و میگفت دم مدرسه ترافیک میشه جریمه میکنن..

مدرسه ما تعرفه زده . ورودی بین ۶ تا ۷ تومنه به ازای هر کیلومتر هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ اضافه میشه . قیمتا بستگی به مدل ماشین داره . 

البته من سرویس نمیگیرم خودم میبرم میارم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مدرسه ما تعرفه زده . ورودی بین ۶ تا ۷ تومنه به ازای هر کیلومتر هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ اضافه میشه . قیمتا ...

خیلی خوبه.. ما ۸ دادیم تا اخر اردیبهشت ،طرف سرویس هم نبود مادر یکی از بچه ها بود.. سرویس ماهی ۲تومن میخواست..تو سال میشد ۱۶ تومن.. تازه غر هم میزد.. صبح اگر یه ذره دیر میشد داد میزد .. در حالی که اون خانومه خیلی صبور بود و استرس نمیداد میگفت عیب نداره یه کم فقط زودتر بیا... مدرسه هم اصلا غر نمیزنه اگر تا ۸ خودشون رو برسونن..سرویسیه خودش بی اعصاب بود و عجول بود..

ما مسیر رفت و آمد ۴ کیلومتر میشه نمیدونم حدودا چقدر میشه ماهی؟

با مادرا صحبت کن.. ببین پدر و مادر کسی هست تو اون مدرسه که به شما نزدیک باشن و قبول کنه بچه تو ببره و توام کرایه شو بدی..از سرویس به صرفه تر میشه براتون

مدرسه گفت مسافت نزدیک با نرخ فعلی بنزین 13 میلیون. امسال تپسی هم سرویس گذاشته تهران!

اوووو چ خبره 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز