2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی

182 بازدید | 10 پست

برای دانشگاه کسی این رشته رو خونده؟برای دانشگاه آزاد ظرفیت مازاد باید تا چه رتبه ی کشوری باید باشیم؟کسی اطلاعی راجب این رشته داره؟بعد ارشد های مجاز این رشته رو کسی شرکت کرده؟

پیراپزشکیه دیگه خوبه تا 30 هزار فک کنم ازاد میگیره ارشدشم سرچ کن ببین

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پیراپزشکیه دیگه خوبه تا 30 هزار فک کنم ازاد میگیره ارشدشم سرچ کن ببین

تو یه تاپیک دیگه بحث سر این بود که اصلا جزو پیراها حساب نمیشه بهداشت:)

خیلی ممنون

خب واقعا پیراپزشکی نیست

پس جزو کدوم دسته حساب میشه؟آخه تو بیمارستانم کار میکنن تو خانه بهداشت ها هم کار میکنن. بعد یکی از کارهاشونم واکسینه کردن و مراقبت از خانم های بارداره....

پس جزو کدوم دسته حساب میشه؟آخه تو بیمارستانم کار میکنن تو خانه بهداشت ها هم کار میکنن. بعد یکی از کا ...

ی دانشکده جدا دارن ب نام دانشکده بهداشت جز دسته ای نیست 

مث پرستاری مامایی ک دانشکده جدا دارن 

پیراپزشگی میشه اتاق عمل هوشبری رادیولوژی اینا

بازار کارشم واقعا اطلاع ندارم و گرنه حتما میگفتم

Off از ۶/۱۹🙃💕
تو یه تاپیک دیگه بحث سر این بود که اصلا جزو پیراها حساب نمیشه بهداشت:) خیلی ممنون

خواهش

ن هستش سرچ کنی هم نوشته 

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️