2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی

177 بازدید | 10 پست

برای دانشگاه کسی این رشته رو خونده؟برای دانشگاه آزاد ظرفیت مازاد باید تا چه رتبه ی کشوری باید باشیم؟کسی اطلاعی راجب این رشته داره؟بعد ارشد های مجاز این رشته رو کسی شرکت کرده؟

پیراپزشکیه دیگه خوبه تا 30 هزار فک کنم ازاد میگیره ارشدشم سرچ کن ببین

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیراپزشکیه دیگه خوبه تا 30 هزار فک کنم ازاد میگیره ارشدشم سرچ کن ببین

تو یه تاپیک دیگه بحث سر این بود که اصلا جزو پیراها حساب نمیشه بهداشت:)

خیلی ممنون

خب واقعا پیراپزشکی نیست

پس جزو کدوم دسته حساب میشه؟آخه تو بیمارستانم کار میکنن تو خانه بهداشت ها هم کار میکنن. بعد یکی از کارهاشونم واکسینه کردن و مراقبت از خانم های بارداره....

پس جزو کدوم دسته حساب میشه؟آخه تو بیمارستانم کار میکنن تو خانه بهداشت ها هم کار میکنن. بعد یکی از کا ...

ی دانشکده جدا دارن ب نام دانشکده بهداشت جز دسته ای نیست 

مث پرستاری مامایی ک دانشکده جدا دارن 

پیراپزشگی میشه اتاق عمل هوشبری رادیولوژی اینا

بازار کارشم واقعا اطلاع ندارم و گرنه حتما میگفتم

Off از ۶/۱۹🙃💕
تو یه تاپیک دیگه بحث سر این بود که اصلا جزو پیراها حساب نمیشه بهداشت:) خیلی ممنون

خواهش

ن هستش سرچ کنی هم نوشته 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...