2777
2789

دوستان درسته میگن آنتی رو ۱۲ هفتگی بری تعیین جنسیتش درسته ۱۳ هفته دیگه نمیشه تعیین جنسیت کزد؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

کسی بوده ۱۳ هفته و ۱ روز بره آنتی جنسیت رو درست بگن بهش؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی بوده ۱۳ هفته و ۱ روز بره آنتی جنسیت رو درست بگن بهش؟؟؟

من ۱۲هفته و یک روز رفتم 

وا چه ربطی داره هر چی بزرگتر باشه بچه خب بهتر تشخیص میدن 

اون چیزی ک شما شنیدین برای غربالگریه ک از هفته۱۱تا ۱۳وقت هست

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

من همون ۱۲ هفته گفت و درست بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۱۳هفتگی انتی فک نکنم دیگه درست باشه  انتی رو همون تا اخر ۱۲باید رفت  سلامتی مهمتر ازجنسی ...

دکترم گفت تا ۱۴ هفته میتونم برم 

من 13 هفته و ۶ روز رفتم گفت اگه فردا میومدی دیگه نمیشد ازت ان تی بگیریم

و جنسیتشو دقیق بهم گفت پسره

البته تو خانواده ما میگن پسر زودتر مشخص میشه

دختر ناز داره از اول خودشو نشون نمیده😍😊

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

من ۱۳ هفتگی ان تی دادم جنسیتو هم درست کفت

یعنی ۱۲ هفته تموم شده بود؟

چه جالب زمان ما دکترمیگفت فقط تااخرهفته ۱۲نتیجه ازمایشش قابل اعتماده

نه از ۱۱ هفته و ۳ روز تا ۱۴ هفته 

دقیق نیست عزیزم ممکنه اشتباه بگن 

خودم 12 هفته و سه روز رفتم جای خیلی خوب و معتبر ولی اشتباه جنسیت رو گفت 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت