2777
2789
عنوان

قارچ صورت

248 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من نزدیک به سه ماهه یه قرمزی کوچیک رو صورتم ایجاد شده اولش فکر کردم جوشه یا اگزما ولی هر راه حلی رو امتحان کردم درمان نشد بعضی موقعا خوبه ولی بعضی مواقع وحشتناک خارش پیدا میکنه بعدا متوجه شدم که قارچه واقعا نمیدونم باید چی مصرف کنم زودتر از بین بره راهنمایی کنید لطفا

دکترپوست بایدبرید،صورت عضومهمیه

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صابون گوگرد از عطاری تهیه کنم؟از این پماد هم استفاده کردم تاثیر نداشت

نه داروخونه داره

صابون به همراه این پماد استفاده کن پماد تنها اثری نداره بلکه بیشترم میشه

بعد از شستشو با صابون یه مقدار از کرم بزار رو همون قسمت بمونه 

عزیزم نترس مشکلی نیست خواهر منم داشت اما یه بدی داره اگر ازش جلو گیری نکنی تا موهات گردنت سرایت پیدا میکنه و بیشتر میشه جدی میگم نیازی به عطاری دکتر آنچنان هم نیست یه دونه پماد میخری میزنی میرم همین حتما امروز برو داروخانه حتی گرون هم نیست پمادش

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

انشالله زود خوب شی برو داروخانه یه پماد بخر بزن

و اینکه میگم لکه قهوه ای درسته؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.