2777
2789
عنوان

قارچ صورت

217 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من نزدیک به سه ماهه یه قرمزی کوچیک رو صورتم ایجاد شده اولش فکر کردم جوشه یا اگزما ولی هر راه حلی رو امتحان کردم درمان نشد بعضی موقعا خوبه ولی بعضی مواقع وحشتناک خارش پیدا میکنه بعدا متوجه شدم که قارچه واقعا نمیدونم باید چی مصرف کنم زودتر از بین بره راهنمایی کنید لطفا

دکترپوست بایدبرید،صورت عضومهمیه

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صابون گوگرد از عطاری تهیه کنم؟از این پماد هم استفاده کردم تاثیر نداشت

نه داروخونه داره

صابون به همراه این پماد استفاده کن پماد تنها اثری نداره بلکه بیشترم میشه

بعد از شستشو با صابون یه مقدار از کرم بزار رو همون قسمت بمونه 

عزیزم نترس مشکلی نیست خواهر منم داشت اما یه بدی داره اگر ازش جلو گیری نکنی تا موهات گردنت سرایت پیدا میکنه و بیشتر میشه جدی میگم نیازی به عطاری دکتر آنچنان هم نیست یه دونه پماد میخری میزنی میرم همین حتما امروز برو داروخانه حتی گرون هم نیست پمادش

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

انشالله زود خوب شی برو داروخانه یه پماد بخر بزن

و اینکه میگم لکه قهوه ای درسته؟

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز