2777
2789
🤣🤣🤣🤣🤣مام داشتیم اتفاقا  داخل خوابگاه ولی هم رشته ای نبودیم  ۵ نفر داخل سوییت مون بودن ...

وااااای برا ما فقط یه تذکر میدن 

طرف موهاشو صورتی کرده بود 

یکی هم یخی 

فقط تذکر دادن کاشت مژه و ناخن کاملاااا عادی محسوب میشه اونوقت من تا حالا نه کاشت مژه داشتم نه ناخن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️دلم هم نمیاد برم میگم طبیعی قشنگ تره😐 

اگه کلا ارایش نکنم چی؟

خیلیم بهتره من دخترم دانشجو هست یه کرم ضد آفتاب وبعصی وقتا چون لباش خشک میشن از اون ویتامینه بدون رنگ میزنه

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم بهتره من دخترم دانشجو هست یه کرم ضد آفتاب وبعصی وقتا چون لباش خشک میشن از اون ویتامینه بدون رن ...

دقیقاااا حالا بعضی وقتا هم حوصلم نمیکشه   🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اموزش ابتدایی یا علوم تربیتب پیام نور برو یا روان شناسی پیام نور میتوتی ازمون بدی یا بری غیر اتتفاعی ...

پیام نور خودخوان هست

استادا تدریس نمیکنن

دانشجو باید خودش درس بخونه

برای همین آزادو انتخاب وردم

🐈‍⬛
پیام نور خودخوان هست استادا تدریس نمیکنن دانشجو باید خودش درس بخونه برای همین آزادو انتخاب وردم

کی میگه. اینو😐😐

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
وااااای برا ما فقط یه تذکر میدن  طرف موهاشو صورتی کرده بود  یکی هم یخی  فقط تذکر د ...

وای چقدر خوب شدن مدارس فقط تذکر من یبار ابروهام تمیز کرده بودن اخراج سه روزه شدم از مدرسه 

ولی حراست دانشگاه ها باهم متفاوته ما یه آنتن داخل دانشگاهمون هست بچه ها بهش میگن فاطی کوماندو میره بچه ها رو از روی نخاله بودنش میره گزارش میده  ولی بستگی به شهری که هم قبول میشی داره که بافت مذهبی اون شهر چقدر غنی مثلا یه شهری مثل اصفهان و تهران عادی اینجور چیزا براشون ولی مثلا شهری مثل قم و مشهد و شهرای دیگه که بافت مذهبی شون یه ذره غنی تر از شهر های دیگه هستش یه طور دیگه رفتار می کنن حراست دانشگاه یا وقتی میری داخل شهر برای خرید وسایل 

وای چقدر خوب شدن مدارس فقط تذکر من یبار ابروهام تمیز کرده بودن اخراج سه روزه شدم از مدرسه  ولی ...

مدرسه رو نگفتم منم حراست  دانشگاهو گقتم 

مدرسه همچنان گیر میده🤣🤣🤣😂😂بله بستگی به شهر داره

پیام نور خودخوان هست استادا تدریس نمیکنن دانشجو باید خودش درس بخونه برای همین آزادو انتخاب وردم

کی گفته والا ما هر روز خدا کلاس داریم استادا هم تدریس میکنن اگه مرکز استان باشی قطعن همینطوره تهش هر دو دانشگاه بخونی باید آزمون استخدامی بدی شرایطتون بسنج ببین واقعا میتونی هر ترم اینقد شهریه بدی