2777
2789
میدونی سلین دلم پیش هردوتاشونه هم روان هم معلم دلم میخواست روان بخونم بعد با لیسانسش معلم بشم

ای باباااا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️اینم بگم برا  آموزش پروش مدرک آموزش ابتدایی اولویت داره دیگه اسمش روشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دارم خودم رو قانع میکنم روانشناسی خوب نیست😭

خوب نیس که نمیتونیم بگیم ولی خب اگه بخوای به دردت بخوره آموزش ابتدایی خوبه 

حالا رشتت چی بود؟ به جز اینا چیزه دیگه مد نظرت نیس؟ 

خوب نیس که نمیتونیم بگیم ولی خب اگه بخوای به دردت بخوره آموزش ابتدایی خوبه  حالا رشتت چی بود؟ ...

رشتم انسانی بود

مدیریت مالی هم ظاهرا رشته خوبی بنظر میرسه

ولی احساس میکنم روان و معلمی با توجه به روحیم سازگار تره

یه نفر بهم گفت برای روان دانشگاه آزاد ترمی پنج تومنه برای همین منصرف شدم حالا نمیدونم چقدر حرفش واقعیت داره

🐈‍⬛
رشتم انسانی بود مدیریت مالی هم ظاهرا رشته خوبی بنظر میرسه ولی احساس میکنم روان و معلمی با توجه به ...

اهان اگه تجربی بود میتونستم خیلی کمکت کنم اره مدیریت هم خوبه ولی بازم اونم استخدامش یکم سخته بنظر میرسه شرکت ها وبانک ها همچین مدرکی بخوان 

اهان اگه تجربی بود میتونستم خیلی کمکت کنم اره مدیریت هم خوبه ولی بازم اونم استخدامش یکم سخته بنظر می ...

وای نمیدونم چیکار کنم😔😂

ولی خب به احتمال خیلی زیاد آموزش ابتدایی برم اولویت دومو عشقم(روانشناسی)میزنم🥺❤

🐈‍⬛
وای نمیدونم چیکار کنم😔😂 ولی خب به احتمال خیلی زیاد آموزش ابتدایی برم اولویت دومو عشقم(روانشناسی)م ...

الهیییی عزیزممممم عوضش آینده شغلی بهتری داره 

امیدوارم اتفاق های خوب برات رقم بخوره💕

ضدآفتاب و ریمل  و رژلب کفایت می کنه البته رنگ رژت نباید خیلی جیغ باشه مثلا رنگ گوشتی با کالباسی تو تن رنگ باشه  ولی خوب ما تو دانشگاه داشتیم که خط چشم هم می کشن  بستگی به خودت داره که چه سبک آرایش رو دوست داری 

الهیییی عزیزممممم عوضش آینده شغلی بهتری داره  امیدوارم اتفاق های خوب برات رقم بخوره💕

🥺❤

اره منم بیشتر به فکر آینده شغلیمم

اگر مدرکی بگیرم که آینده شغلی نداشته باشه چه فایده

الهی من فدای تو بشم مهربونم

همچنین برای‌ تو

امیدوارم همیشه خوشبخت و سلامت و موفق باشی❤🧡🤎💜🤍💚💙💛

🐈‍⬛
ضدآفتاب و ریمل  و رژلب کفایت می کنه البته رنگ رژت نباید خیلی جیغ باشه مثلا رنگ گوشتی با کالباسی ...

همکلاسی های منم ارایش میکنن تنها ارایش هم نیس فیلر و شیدینگ و تزریق اینا هم هس😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همکلاسی های منم ارایش میکنن تنها ارایش هم نیس فیلر و شیدینگ و تزریق اینا هم هس😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣مام داشتیم اتفاقا  داخل خوابگاه ولی هم رشته ای نبودیم  ۵ نفر داخل سوییت مون بودن که هم تزریق ژل داشتن هم دماغ عمل کرده بودن هم مژه کاشت کرده بودن و هم ناخن دونفرشون حراست گیر دادو  به کمتیه انظباتی رفتن و تعهد دادن

من عاشق روانشناسیم😔 میگن پر هزینس ترمی پنج شش تومنه برای آزاد نمیدونم آموزش ابتدایی برم یا روان ...

اموزش ابتدایی یا علوم تربیتب پیام نور برو یا روان شناسی پیام نور میتوتی ازمون بدی یا بری غیر اتتفاعی کار کنی 

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️