2777
2789
عنوان

اگزمای نوزاد

2416 بازدید | 28 پست

سلام مامانای عزیز برای اگزمای نوزاد شش ماهه کدوم کرم بهتره؟ کیو وی یا ثمین یا بسامد ؟

چندتا دکتر بردم فقط پماد کورتون دار میدن نمیخام دیگه بزنم برای بچم... یه دکتر کرم ایروکس داد خیلی نتیجه نداده... طبق تحقیقاتم این سه تا کرم رو گفتن خوبه . میخام ببینم کدومش بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر به من ثمین داد

فقط دارو نیست که اثر میزاره

تشک و رختخواب، لباسهاش، شوینده های حمام و بعضی از غذاها

و اینکه هر کرمی که گرفتین با روغن بچه با هم استفاده کنید

وقتایی که شدت داره سیتریزین بدین

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
سلام پوستش خشکه  یا دونه ریز ریز زده؟

هر دو عزیزم... و هم ملتهب هست مثل سوختگی شده وقتی میخارونه بدجوری میشه و چون سفیده هست انگار یه قسمتی از صورتش لایه جداگانه شده از قرمزی

سلام گلم من نمایندگی محصولات برند تراست رو دارم. یک روغن شترمرغ محصول کارخونه شرکت خودمون دارم ک تضمینی بهت میدم برای اگزمای بچه. بنده خودم یک حساسیت دارویی ایجاد شد برام و باعث شد قسمت ران پام خیلی ملتهب شه و ب همون صورت باقی موند یک سال پام ب شدت زشت بود و حتی از همسرم خجالت می کشیدم بعد از این روغن استفاده کردم و هیچ اثری نمونده. ما این روغن و برای کودکان هم تجویز می کنیم دیگه دچار سوختگی نمیشن و اگزما هم ک شده باشن رفع میشه. اصلا بو نداره و چربی نمی مونه رو پوست ب سرعت جذب پوست میشه. اگر دوست داشتین درخواست بدین من پیج روبیکا و. اینستا رو بدم بررسی کنید واریزی ها رو چک کنید شماره کارتی هم ک میدم چک کنید وقتی دیدین مطابقت داره و اعتماد کردین برای ثبت سفارش در خدمت هستم

یه دکتر به من ثمین داد فقط دارو نیست که اثر میزاره تشک و رختخواب، لباسهاش، شوینده های حمام و بعضی ...

من برای حساسیت دارویی ک ایجاد شد بهم دکتر ثمین داد اون حالت سوزش و کم می کرد ولی ب شدت تیره شد پوستم و ب همون صورت باقی موند تا یک سال

هر دو عزیزم... و هم ملتهب هست مثل سوختگی شده وقتی میخارونه بدجوری میشه و چون سفیده هست انگار یه قسمت ...

عزیز دلم خدا سلامتی بهش بده.

پسر منم خیلی خیلی سفید بود موقعی که دنیا اومد 

و بدنش خشک خشک بود،یه پرستاری گفت فقط چربی سفید گوسفندی براش بزن عالیه 

ما دیگه کلافه بودیم و تقریبا همه راه ها را رفته بودیم 

عزیز دلم خدا سلامتی بهش بده. پسر منم خیلی خیلی سفید بود موقعی که دنیا اومد  و بدنش خشک خشک بو ...

دختر منم خیلی سفیده و پوست حساس طوریکه بغلش میکنیم قرمز میشه بدنش فداش بشم... عزیز منظورت دنبه گوسفندی هست؟ زدی خوب شد؟

روغن براش بنفشه میزنم بد نبوده... چجوری بفهمم از چیه اگزماش؟ خیلی سخته

دکتر پوست در ابتدا گفت محیط پرتنش علتش هست و داروی دست ساز هم داده بودن

مثلا دکتر پوست برای پسرم گفتن رختخوابش از پشم شیشه نباشه، لباساش نخی و پنبه ای باشه، نایلون نداشته باشه تو حمام الان چهار ساله فقط شامپو ایروکس کرمی بدون لیف میزنه، 

نوزاد که بود دکتر کودک براش ثمین نوشت، 

الانم زمستونا بچه اذیت میشه من بعد هر حمام که بدنش رطوبت داره کرم ثمین رو با روغن بچه فیروز ترکیبی میزنم به پوستش

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
دختر منم خیلی سفیده و پوست حساس طوریکه بغلش میکنیم قرمز میشه بدنش فداش بشم... عزیز منظورت دنبه گوسفن ...

اره 

اگه ریز ریزش کنی و با حرارت کم بزاری روغن پس بده 

بعد این روغن رو بریز تو یه ظرفی 

امتحان کن مثلا قسمت پاش رو دو سه روز چرب کن نتیجه رو ببین