تا همین الان داشتم هردوتا گوشیای شوهرمو چک میکردم ،چرا من همش دنبال ی چیزی ام آخه؟؟؟🥺😭😭🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️خسته شدم خوابمم نمیبره😕همش حس میکنم برنامه ای مونده مثلا من شاید ندیدم😕
ناراحت میشم و قبلا هم باهاش دعوا کردم سر این موضوع چون من خیلییی از چک کردن گوشی بدم میومد و خب واقع ...
خب پس خودتم اینکارنکن شایدتوگوشیش بامادرش باخواهرش درددل کرده باشه اصلا شایداونابدتوروگفته باشن خدای نکرده اونوقت توببینی فقط باعث عذاب دادن خودت شدی یاشایدگروهی داشته باشه دوستانه داخل گروه حرفایی بزنن که زشت باشه یه بانو ببینه لطفابه حریم خصوصی همدیگه احترام بزارین من وشوهرم گوشیامون هیچ رمزی نداره ولی اگه گوشی من زنگ بخوره فقط میگه بیاگوشیت زنگ میخوره حتی نگاه نمیکنه کیه منم همینطور فقط گاهی که سرنمازباشه گوشیش زنگ بخوره بدونم ازفوریتهاست جواب میدم چون ممکنه نیازباشه سریع بره شیفت یاماموریت
ن چیزی بین زن و شوهر ب اسم حریم شخصی وجود نداره.همین جا ی خانومی اومد گفت دیر متوجه رابطه شوهرشو همک ...
البته حرف دوستای دیگه هم درسته مثلا فکر کن من این گوشیاشو چک میکنم اگه بخواد کاری کنه نمیتونه با گوشی و خط دیگه؟؟؟ خدا کنه همسرامون آدم باشن عزیزم وگرنه بخوان کاری کنن ی جوری انجام میدن ک هیشکی نمیفهمه🥺🥺
ن چیزی بین زن و شوهر ب اسم حریم شخصی وجود نداره.همین جا ی خانومی اومد گفت دیر متوجه رابطه شوهرشو همک ...
هست هرکسی یه حریم شخصی وخصوصی داره که بایدرعایت بشه حتی شده این حریم گاهی تنهابودن باشه گاهی نیازباشه زن یاشوهرتواتاقی تنهابشینه ودرنهایت تنهایی به آرامش برسه