2821
2789
عنوان

سرما خوردم

175 بازدید | 15 پست

دیروز حالت تهوع وسر گیجه داشتم رفتم دکتر آمپول ویتامین و نوروبیون زده با ی ویتامین دیگه الان دوباره حالم بد شد رفتم آمپول تهوع زده برای سرگیجه چیزی نمیده شما راهی دارید سرگیجه خوب بشه دکتراش کلا نصف شبا گیج هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم گرفت امروز سه روز بود بهتر شده امروز میگفت سرگیجه دارم دکتر نرفت فقط استراحت و تغذیه مناسب 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شوهر منم گرفت امروز سه روز بود بهتر شده امروز میگفت سرگیجه دارم دکتر نرفت فقط استراحت و تغذیه مناسب& ...

نه من هرچی میخورم ببخشد بالا میارم الان بار سومه میرم دکتر ولی چیزی نمیده از صبح سوراخ شدم از بس آمپول زدم

نه من هرچی میخورم ببخشد بالا میارم الان بار سومه میرم دکتر ولی چیزی نمیده از صبح سوراخ شدم از بس آمپ ...

دو سه روزه خوب میشی دکتر کحا بود بدتر میشه ادم بهتر نمیشه آب. نارنج بخور برای حالت تهوع لیمو تازه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ممنون مرسی اره اینا رو میخورم 

ایشالله زودتر خوب شی عزیزم