2777
2789
عنوان

برای مهمون جوجه کباب خوبه؟

3039 بازدید | 57 پست

من باردارم و ماه اخرمه سرکلاژیم و واقعا سختمه مهمون دعوت کردن و شام پختن سه چهار نفرن مهمونام جوجه کباب درست کنم؟اول گفتم چنجه درست کنم دیدم دوبر یه تومن برام میوفته هزینش گوشتش فقط بعد گفتم زرشک پلو و کتلت یا قرمه سبزی درست کنم دیدم خیلی بهم فشار میاد نمیتونم سرپا بمونم،،بعد گفتم جوجه کباب هزینش کمتره راحت ترم هست،،،مجبورم دعوت کنم یه مسئله ای پیش اومده بود وگرنه حتما میذاشتم بعد زایمانم سر فرصت،،اولین باره دعوتشون میکنم سشنبه میان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارداری تازه میپرسی خوبه؟ خب خوبه دیگه خودشون باید بفهمن خونه زن باردار مهمونی رفتن چیه دیگه.

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

با برنج ؟ یا نون

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بله خوبه، شرایطتون نرمال نیست و درک میکنن 

جوجه کباب رو به هم همسرت بگو درست کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵