2777
2789
عنوان

بعد چند ماه اومد خونه مادرم

619 بازدید | 36 پست

من با پسرم اومدم شهرستان خونه مادرم بدن بچه ام کهیر زده تا الان دستم بند بوده بهش مامانم شش صبح تلوزیون روشن میکنه صداشم زیاددددد عادت دارن زود بیدار شن ..شوهرم تو کار لیزر مو مادرم مسخره میکنه میگه موی زنا را میزنه پدر میگه نونش حرامه داداشم میگه این اپراتوررهای طلاقی و بیوه کین باهاش کار میکنه انقد حالم بده بخدا انقد از دنیا سیرم البته شوهرم خیلی کسافت کاری کرده .‌‌‌‌‌‌‌‌بیشرف ازش متنفرم مادرم اینا ک لینا را میگن تنفرم بیشتر میشه اما ب روی خودم نمیاری خیلی داغونم یا امام حسین نجاتم بده .

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

اقایون ک بدن زنارو لیزر نمیکننن😕

ولی اپراتورای لیزر خانوم خیلیوضعشون خرابه من رفتم لیزر یه اقایی فول بادی لیزر داشت خانومه کل بدنشو زد جای خصوصیش ک رسی یه اقارو گفت اونجارو براش لیزر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خونواده ات بگو از دبوار شما ک بالا نرفته!

اگه خیرشو میخواین براش ی کار خوب پیدا کنید

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

با فکرای کورکورانه فقط،خودتو عذاب میدی برو پیش مشاور یا تلفن کن بهش و درست اقدام کن وقتی خصوصیات خانوادت و شوهرتوبگی تیپ شخصیتی شونو میشناسه بعد طریقه برخوردشم بهت یادمیده

کاربر سال۹۷م
با فکرای کورکورانه فقط،خودتو عذاب میدی برو پیش مشاور یا تلفن کن بهش و درست اقدام کن وقتی خصوصیات خان ...

انقد  از شوهرم نفرت دارم 

اگر خانوادت در حدی هستن که بتونی باهاش حرف بزنی بهشون بگو که نمک به زخمم نپاشین بگو حرف هاتون حالمو ...

نه بگم بدتر میکنن میگم خیلی شوهرم خوبه و... ولی بقران دلم خونه

همسرت داره کار میکنه اونا چکار به حلال و حرومش دارن به چه حقی میگن پولش حرومه و اگرم باهاش مشکلی دارن نباید حرفی بزنن به خاطر دل شما قبلا  خودت شوهرت را بی حرمت کردی و پشت سرش حرف زدی دیگه تا همیشه دودش تو چشمته 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
حتما خودت وجه شوهرتو پیش خانوادت خراب کردی الانم چیزی میگن هیچی نمیتونی بگی 

ای خدا مرگ شوهرمو بده ک من گفتم داداشمو نبر اپراتور ا را ببینع هر گوهی میخوری ب خانواده من نگو

همسرت داره کار میکنه اونا چکار به حلال و حرومش دارن به چه حقی میگن پولش حرومه و اگرم باهاش مشکلی دار ...

بخدا خیلی داغونم ارزوی مرگ دارم 

ای خدا مرگ شوهرمو بده ک من گفتم داداشمو نبر اپراتور ا را ببینع هر گوهی میخوری ب خانواده من نگو

مگه واقعا واسه زنا لیزر میکن؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل