2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون چمه؟!

89 بازدید | 5 پست

خیلیا وقتا یعنی 99 درصد وقتا حس می‌کنم اصلا به هیچ دردی نمی‌خورم و به خودم میگم برو بمیر خیلی بده تو یه شرایط جدی به خودت این حرفو بگی ببین باید چقدر به آدم فشار بیاد تا بگه!!

یا مثلا هم سن سال هامو که میبنم تو کلی چیزا استعداد دارن ولی من ن ،

به تئاتر علاقه دارم و وقتی همونم بازی می‌کنم گاهی اوقات گند میزنم حوصله همه رو سر میبرم و یه استرس خاص میگیرم 

از اینکه هیکلم اونجوری نیست که میخوام 

از اینکه این چند وقت اخیر به خدا شک کردم (توهینی نمیکنم ولی اومده تو فکرم) از یه طرف میگم بابا خدا مگه میشه نباشه ولی از طرف دیگه به نتیجه میرسم که خدا نیست و یه دروغ بزرگه و خیلی چیزای دیگه..

که باعث شده ببرم اینارو اینجا گفتم چون جای دیگه و به کس دیگه نمیتونم بگم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

شک خوبه،چون باعث میشه سوال بپرسی و بری دنبال جواب ولی موندن تو شک بده.عین یه باتلاق تورو میکشونه تو خودش.

درمورد هیکلت چیزی جز تلاش برای رسیدن بهش وجود نداره.

هرچی دیرتر تلاش کنی دیرتر بهش میرسی.

درمورد استعدادت ناامید نباش،خیلی ها تو سنین بالاتر استعدادشونو کشف میکنن،و کشف استعداد ازه اول راهه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

درکت میکنم گلم

منم تقریبا همه اینایی که گفتی تجربه کردم

ولی خب فرق من اینه من روانشناسی خوندم و آگاهم نسبت به اون چیزایی که میاد تو ذهنم و میدونم چجوری باش برخورد کنم

پیشنهادم برات اینه که رابطتتو با خدا قوی تر کنی.نماز بخونی با تمرکز بالا. یه کاری رو هم انتخاب کنی و تا تهش هرچقدرم خراب کاری کردی ادامش بدی تا بهترین بشی تو اون کار

اضطراب اجتماعی هم که داری رو نزار باعث شه از جمع دورشی هرچقدر تپق زدی استرس گرفتی برو تو جمع. حتی مثلا برا درست کنفرانس هارو تو قبول کن. باهاش مقابله کن تا کمتر شه