2777
2789
عنوان

راکوتان

394 بازدید | 22 پست

من یک روز در میان راکوتان میخورم و صورتم صاف شده

برای چکاپ رفتم پیش یه دکتر دیگه

گفت اینجور راکوتان بدرد نمیخوره

بریز دور

باید هرروز بخوری وگرنه برمیگرده

حالا منه بیچاره میترسم که واقعا برگرده

من به جات باشم کلا نمی‌خورم 

شنیدم عوارض داره

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون برای جای جوش به صورت فرو رفتگی هم خوبه؟دیگه چندساله جوش نمیزنم اما جاش خیلی مونده

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من اوایل یکی درمیون میخوردم 

با اونم کلی عوارض داشت اگه هر روز میخوردم بدبخت میشدم ://

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
به نظرتون برای جای جوش به صورت فرو رفتگی هم خوبه؟دیگه چندساله جوش نمیزنم اما جاش خیلی مونده

نه تاثیری نداره 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

منم دکتر برای ورم بینیم نوشته یه روز در میان بعد شام

فعلا چهار روزه شروع کردم

البته واسه من اسمش نورم اسکینه ولی تو نت نوشته همون راکوتانه

چند وقته میخوری که صورتت صاف شده؟

ادامش بده..اصلا ب حرفش گوش نده..راکوتان اولش ک خیلی مستعد جوشی ی روز درمیونه بعدها کمتر میکنی چون استعداد جوشت رو میاره پایین و مثن میشه هفته ای ی دونه بعد ماهی ی دونه و همینطور ادامه میدی..

قط نکن..ک تنها راه نجات بشر از شر جوش همین راکوتانه..منکه چقدر برا سازندش دعا میکنم..

چندساله میخوردم هیچیمم نشد بخدا...

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
چ عوارضی روت داشت؟

سردرد شدید 

خشکی شدید پوست اصلا نمیتونستم زود به زود حموم برم این خیلی رو مخم بود 😑

خشکی بینی 

وای امضات😂😂😂😂 حالم گرفته بود خوندم یهو بلند زدم زیر خنده😂

همیشه بخندی 😁❤️