2777
2789
عنوان

عشق و عاشقییی

413 بازدید | 39 پست

سلااام اول از همه اینو بگم که من دخترم

از یه پسره خیلییی خیلییی خوشم میاد تقریبا ۶  .. ۷  سال ازم بزرگتره احساس میکنم با تمام وجود عاشقش شدم البته اینم بگم که اونم سینگله وقتی میبینمش دست و پامو گم میکنم دستام میلرزن حتی یادم نمیاد چکارش داشتم (از طریق آموزشگاه میشناسمش)  اونم یه جوری رفتار میکنه نمیدونم چون خودم دوستش دارم این حسو دارم یا واقعیه..

مثلا اون پیش دخترای دیگه خیلی نمیخنده باهاشون گرم نمیگیره وقتی دارم با یه پسر حرف میزنم گوش وای می سه تو درسام کمکم میکنه .. نمیدونم همش ۲..۳ ماهه میشناسمش 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
ولش کنم...!
13
54%
بهش بگم و راحت شم..
11
45%

چن سالته

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این عشق نیست 

حس مثبت هست 

عشق همینجوری که نمیاد بگه های الان تو عاشقی دیگه!

و اگر مطمعنی بهش بگو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیخوام منفی بگما

ولی همه به ظاهر خوبن🤦🏻‍♀️اولا که خیلییییییی خوبن مهم تو رابطس 🤦🏻‍♀️از اون مهم تر بعد ازدواج🤦🏻‍♀️

یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️

این عشق نیست  حس مثبت هست  عشق همینجوری که نمیاد بگه های الان تو عاشقی دیگه! و اگر مطمع ...

تا حالا نسبت به هیچ موجود زنده ای همچین حسی نداشتم مخصوصا پسرا تازه قبلا منو دوستم این رو مسخره میکردیم الانننن

۱۸ 

همسن همیم

من نظرمو میگم ولی تصمیم با توعه

درگیر جنس مخالف نشو

کتاب بخون

ورزش کن

دانشگاه میری؟ انتخاب رشته کردی؟

برو دانشگاه درس بخون پیشرفت کن

زبان بخون 

تبدیل ی ادم موفق شو و ببین بعدش چ ادمایی سمتت میان

من واقعا بعد ی رابطه ۵ساله ک البته بچگی بود ب این نتیجه رسیدم هیچ عشقی وجود نداره و هوسه همش و هیچ چیز با ارزش تر از پیشرفت نیست

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

دست شما درد نکنه

بهش بگی یا ولش کنی؟😳

دختر مگه از کجا اومدی که اینقدر بی سیاستی؟

بهش نخ بده

ریز ریز واسش ناز کن

ازش جزوه بخواه

اعصابمو خورد کردی برم بخوابم🤦🏻‍♀️😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نمیخوام منفی بگما ولی همه به ظاهر خوبن🤦🏻‍♀️اولا که خیلییییییی خوبن مهم تو رابطس 🤦🏻‍♀️از اون مهم ...

آخه از  اون پسرایی نیست ک با دخترا خیلی گرم بگیره

تا حالا نسبت به هیچ موجود زنده ای همچین حسی نداشتم مخصوصا پسرا تازه قبلا منو دوستم این رو مسخره میکر ...

میفهمم اما احساساتت رو دسته بندی کن که کمتر اسیب ببینی 

عشق خیلی فراتر از این چیزا هست 

دو طرفه هم باید ساخته بشه 

کلی چالش داره

به همه اینا فکر کن که بعدا ممکنه ادم دیگه ای بشه،بهت اسیب بزنه،تو بهش اسیب بزنی 

ببین اصلا سواد رابطه داری یا نه 

بعد برو جلو و حستو بگو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

آخه از  اون پسرایی نیست ک با دخترا خیلی گرم بگیره

خب ی مدت یواشکی زیر نظر بگیرش اگه دیدی اوکی هست وارد رابطه شو 

دورادور چرا

یعنی میشه منم یروزی تیکر بارداری بزنم😔لطفا برام صلوات هدیه کنین منم زودی مامان بشم🥹❤️