2777
2789
عنوان

دارم دق می کنم

199 بازدید | 18 پست

براش چندبار استوری واتس اپ گذاشتم و از دل تنگی گفتم هربار سین کرد و هیچی نگفت امشب یه استوری تو وضعیت واتس اپ خودش گذاشته عکس خودشه بچه ها دارم دق می کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبینم غمگین باشی دوست عزیز من✨️

خدا که نمرده

باهاش حرف بزن از تموم غصه هات بگو ببین خدا از همه عاشق تره عاشق واقعیه درداتو ب خودش بگو تا درمان کنه مطمئن باش بی جواب نمی مونه🥺 فقط غصه نخور و توکل کن ب خدا

از صمیم قلب برات آرامش و شادی میخوام ب حق این لحظه ی عزیز

خدایا دل همه ی دل سوخته ها رو آروم کن و یار همه ی بی کسان باش و خواسته های بنده هاتو اجابت کن❤️🤲🏽

افوض امری الی الله
نبینم غمگین باشی دوست عزیز من✨️ خدا که نمرده باهاش حرف بزن از تموم غصه هات بگو ببین خدا از همه عاش ...

کاش خدا هیچوقت کسایی ک قسمت هم نیستن مال هم نیستن رو سر راه هم قرار نده .... بنظرت اینطوری قشنگتر نیس ؟

کاش خدا هیچوقت کسایی ک قسمت هم نیستن مال هم نیستن رو سر راه هم قرار نده .... بنظرت اینطوری قشنگتر نی ...

خدا غیوره دورت بگردم☺️ در یک دل دو دوست نگنجد

اگر جایی ببینه ت بنده ای رو بیشتر از او دوست داری اونو ازت جدا میکنه ب هر طریقه ای✨️

منم همین فکر تو رو داشتم و دارم ک چرا آدمایی ک قسمت هم نیسن سر راه هم قرار میگیرن

ولی جواب درستی نگرفتم

پس زیاد خودمونو با این سوال درگیر نمی‌کنیم 

هیچی تو جهان اتفاقی نیست حتما یه دلیلی داره ک طرفو گذاشته سر راهمون🥺

افوض امری الی الله
خدا غیوره دورت بگردم☺️ در یک دل دو دوست نگنجد اگر جایی ببینه ت بنده ای رو بیشتر از او دوست داری اون ...

چی بگم .... چیزی ک میدونم اینه ک همش داریم زجر میکشیم ... همشم میگیم قسمت و فلان..... من خدا جاهایی دستمو گرفته ک خودم پرام ریخته ولی تو ایت قضیه ی عشق و عاشقی کاش هیچوقت اینکارو نمیکرد 

چی بگم .... چیزی ک میدونم اینه ک همش داریم زجر میکشیم ... همشم میگیم قسمت و فلان..... من خدا جاهایی ...

منم تو شرایط مشابهم ولی میدونی چی آرومم میکنه اینکه یقه ی خدا رو سفت چسبیدم میگم یا بهم میدی طرفو یا از چشمم کلا بندازش...ازش آرامش رو بخواه گل من 

وقتی آرامش رو بخوای همه چی حل میشه☺️❤️

افوض امری الی الله
منم تو شرایط مشابهم ولی میدونی چی آرومم میکنه اینکه یقه ی خدا رو سفت چسبیدم میگم یا بهم میدی طرفو یا ...

بارها و بارها خواستم ولی فک کنم خداهم از بازی با بنده هاش خوشش میاد ...

آرامش سهم قلب هممون باشه

بارها و بارها خواستم ولی فک کنم خداهم از بازی با بنده هاش خوشش میاد ... آرامش سهم قلب هممون باشه

تسلیم و پذیرش رو امتحان کردی؟ همیشه خواستمون موقعی ک رهاش کردیم ب دست میاد

افوض امری الی الله