2777
2789
عنوان

دارم دق می کنم

205 بازدید | 18 پست

براش چندبار استوری واتس اپ گذاشتم و از دل تنگی گفتم هربار سین کرد و هیچی نگفت امشب یه استوری تو وضعیت واتس اپ خودش گذاشته عکس خودشه بچه ها دارم دق می کنم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نبینم غمگین باشی دوست عزیز من✨️

خدا که نمرده

باهاش حرف بزن از تموم غصه هات بگو ببین خدا از همه عاشق تره عاشق واقعیه درداتو ب خودش بگو تا درمان کنه مطمئن باش بی جواب نمی مونه🥺 فقط غصه نخور و توکل کن ب خدا

از صمیم قلب برات آرامش و شادی میخوام ب حق این لحظه ی عزیز

خدایا دل همه ی دل سوخته ها رو آروم کن و یار همه ی بی کسان باش و خواسته های بنده هاتو اجابت کن❤️🤲🏽

افوض امری الی الله
نبینم غمگین باشی دوست عزیز من✨️ خدا که نمرده باهاش حرف بزن از تموم غصه هات بگو ببین خدا از همه عاش ...

کاش خدا هیچوقت کسایی ک قسمت هم نیستن مال هم نیستن رو سر راه هم قرار نده .... بنظرت اینطوری قشنگتر نیس ؟

کاش خدا هیچوقت کسایی ک قسمت هم نیستن مال هم نیستن رو سر راه هم قرار نده .... بنظرت اینطوری قشنگتر نی ...

خدا غیوره دورت بگردم☺️ در یک دل دو دوست نگنجد

اگر جایی ببینه ت بنده ای رو بیشتر از او دوست داری اونو ازت جدا میکنه ب هر طریقه ای✨️

منم همین فکر تو رو داشتم و دارم ک چرا آدمایی ک قسمت هم نیسن سر راه هم قرار میگیرن

ولی جواب درستی نگرفتم

پس زیاد خودمونو با این سوال درگیر نمی‌کنیم 

هیچی تو جهان اتفاقی نیست حتما یه دلیلی داره ک طرفو گذاشته سر راهمون🥺

افوض امری الی الله
خدا غیوره دورت بگردم☺️ در یک دل دو دوست نگنجد اگر جایی ببینه ت بنده ای رو بیشتر از او دوست داری اون ...

چی بگم .... چیزی ک میدونم اینه ک همش داریم زجر میکشیم ... همشم میگیم قسمت و فلان..... من خدا جاهایی دستمو گرفته ک خودم پرام ریخته ولی تو ایت قضیه ی عشق و عاشقی کاش هیچوقت اینکارو نمیکرد 

چی بگم .... چیزی ک میدونم اینه ک همش داریم زجر میکشیم ... همشم میگیم قسمت و فلان..... من خدا جاهایی ...

منم تو شرایط مشابهم ولی میدونی چی آرومم میکنه اینکه یقه ی خدا رو سفت چسبیدم میگم یا بهم میدی طرفو یا از چشمم کلا بندازش...ازش آرامش رو بخواه گل من 

وقتی آرامش رو بخوای همه چی حل میشه☺️❤️

افوض امری الی الله
منم تو شرایط مشابهم ولی میدونی چی آرومم میکنه اینکه یقه ی خدا رو سفت چسبیدم میگم یا بهم میدی طرفو یا ...

بارها و بارها خواستم ولی فک کنم خداهم از بازی با بنده هاش خوشش میاد ...

آرامش سهم قلب هممون باشه

بارها و بارها خواستم ولی فک کنم خداهم از بازی با بنده هاش خوشش میاد ... آرامش سهم قلب هممون باشه

تسلیم و پذیرش رو امتحان کردی؟ همیشه خواستمون موقعی ک رهاش کردیم ب دست میاد

افوض امری الی الله