2777
2789
عنوان

کات کردم🥲

280 بازدید | 23 پست

تو تاپیک قبلیم مشکلمو گفتم بعد تصمیمم جدی تر شد بر کات و حرف زدیم کات کردم اسرارکرد ک درست میشه ولی چون چندمین بارش بود قبول نکردم با مامانم حرف میزدن ک فردا ببینه منو مامانمم گفت نمیخواد اتوسا ببینه اونم گفت.. یعنی جدیه پس تمومه.. هوف نمیدونم چجوری قراره فراموشش کنم از ی طرفم سبک شدم

پوف

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی تو بهترین کارو کردی ولی الان احساساتت درگیره و یه حالتی شبیه سوگ رو تجربه میکنی ک طبیعیه عزیز دلم... فقط با خدا حرف بزن ازش بخواه آرامش قلبی بهت بده گل من... برات دعا می‌کنم با آرامش از این مرحله رد بشی قشنگم. آدمای لایق جدید در انتظارتن✨️

افوض امری الی الله

من پسرم نمیدونم چی بگم من عاشق خانمی بودم و هستم ولی سر یک موضوع هایی کات شدیم بعدش گفت با کسی هست و دیگه مزاحمش نشم ۶ ماه نه خواب دارم نه چیزی دیوانه دارم میشم نگاه کسی میکنم انگار اونو میبینم خواهش میکنم اگه واقعا جای جبران داره نمیگم ببخش ولی بهش فرصت بده لطفا 

نزار یک پسر دیگه مثل من تا ابد در حسرت دیدنت بمونه 

میدونی تو بهترین کارو کردی ولی الان احساساتت درگیره و یه حالتی شبیه سوگ رو تجربه میکنی ک طبیعیه عزیز ...

خیلی ممنونم مرسی 🥹💗

همچنین♥♥انشالا همیشه شاد باشید

من پسرم نمیدونم چی بگم من عاشق خانمی بودم و هستم ولی سر یک موضوع هایی کات شدیم بعدش گفت با کسی هست و ...

نذار این وضعیت ادامه پیدا کنه تو میدونی کودک درونت چه عذابی داره میکشه🥺 من تو شرایطی شبیه تو ام واقعا و میدونم عشق یکطرفه چقد مزخرف و سخته ولی فراموش نکن تو هم ب اندازه ی همون خانم و چ بسا بیشتر مهم و ارزشمند هستی... بیشتر از این نذار روحت خسته بشه و عذاب ببینه دوست من. خواستی بیشتر صحبت کنیم پیام بده

مواظب روح و قلبت باش 

از خدا میخوام بهت ارامش واقعی عطا کنه و از این وضعیت نجاتت بدع ک فقط اونه ک‌نجات دهنده هست🥺

افوض امری الی الله
من پسرم نمیدونم چی بگم من عاشق خانمی بودم و هستم ولی سر یک موضوع هایی کات شدیم بعدش گفت با کسی هست و ...

خیلی بهش فرصت دادم باور کنید دوتامونم اذیت میشیم ولی این رابطه جوری شده بود ک بیکار بود پیام میداد 

خیلی بهش فرصت دادم باور کنید دوتامونم اذیت میشیم ولی این رابطه جوری شده بود ک بیکار بود پیام میداد&n ...

پس سمی بوده. اشکالی نداره اینم بخشی از زندگیه

مبارکت باشه رشد روحت بعد از این اتفاق🥰

افوض امری الی الله
نذار این وضعیت ادامه پیدا کنه تو میدونی کودک درونت چه عذابی داره میکشه🥺 من تو شرایطی شبیه تو ام واق ...

ممنون به خدا نگاه هر دختری میکنم نگاه اون رو جلوی چشمم احساس میکنم بوی اون رو 

من خودم هنوز نبخشیدم خودم رو مقصر اين جدایی میبینم 

نمیتونم ببخشم عشق که داغون کردم روحی له هستم مجنون نمیدونم ولی دلم خیلی وقت ققط مرگ میخواد

خیلی بهش فرصت دادم باور کنید دوتامونم اذیت میشیم ولی این رابطه جوری شده بود ک بیکار بود پیام میداد&n ...

این بده خیلی بد دخالت نمیکنم 

ولی شده بهش رو در رو بگی 

من خیلی بهش گفتم بریم پیش مشاور نشد انقدر نشد که به جدایی کشیده شد به خدا شبا شبی نیست براش اشک نریزم 

ممنون به خدا نگاه هر دختری میکنم نگاه اون رو جلوی چشمم احساس میکنم بوی اون رو  من خودم هنوز نب ...

این درست نیست حضرت علی گفتن رفتن ب دنبال کسی ک نمیخوادت خواریه 

میدونم چ عذابی رو داری تحمل میکنی 

کاملا درک میکنم

ولی خدا گاهی اینجوری بهمون تلنگر میزنه تا بگه دیدی عاشق واقعی فقط منم؟؟؟ خدا غیوره در یک دل دو دوست نگنجد

این یه حقیقته وقتی یه چیزی از خدا برامون مهمتر شد ازمون میگرتش...

افوض امری الی الله