2777
2789
کلاس میرم ، وای خب هدف دانشگاه تهرانه هزینه ام واقعا برام مهمه ولی میگم همه راه ها رو اصولی برم

چه موسسه ای کلاس میری؟

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

قلم چی اصلا خوب نیست واسه چیته خودت تو خونه تست بزن میخوای هزینه کنی حداقل برو کلاس  قلم چی فق ...

برای رشته انسانی کنکور۱۴۰۳ بنظرت چکارکنم آزمون گزینه دو شرکت کردم ولی سطحشون خیلی پایینه و بین قلم چی و این آزمون موندم

چ توصیه ایی داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یازدهم تجربی ام امسال شش میلیون و ششصد دادیم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
حتماشای تحلیل کرد؟من اصلا تحلیل نمیکنم

اگه تحلیل نکنی که کلا ازمون نده انگار هیچ کاری نکردیی

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

برای رشته انسانی کنکور۱۴۰۳ بنظرت چکارکنم آزمون گزینه دو شرکت کردم ولی سطحشون خیلی پایینه و بین قلم چ ...

والا من خیلی از کنکور الان سردرنمیارم اما طبق تجربه خودم از قلم چی این حرف رو زدم پشتیبان های قلم وی فقط پول میگیرن و یه زنگ میزنن بهت که مثلاً بگن ما کارمون رو انجام دادیم بعد فقط یه مباحثی رو بهت میگن برو بخون آزمون از این قسمته و نتیجه هم اصلا معلوم نیست چیه یه کارنامه میدن دستت 

به نظر من خیلی اصولی و دقیق نیست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

چطور؟من س بار ازمون دادم ولی تحلیل نکردم اما ترازم پیشرفت داشت. آخه دروس زیادن سوال ها هم زیادن حوص ...

پشیمون میشی

والا من خیلی از کنکور الان سردرنمیارم اما طبق تجربه خودم از قلم چی این حرف رو زدم پشتیبان های قلم وی ...

پس بنظرت همین گزینه دو بمونم؟خیلی سطح سوالاش پایینه اصلا مغز رو ب چالش نمی‌کشه موندم چکارکنم

بسلامتی موفق باشید ، شما از شرایط اقساطی اطلاع دارید ؟

فداتم تو هم موفق باشی 

اره تا جایی که خبر دارم کلا به این صورت که یه خوردشو همون اول میدین بقیشو با چک حالا چکه میتونه یدونه باشه یا هم سه تا 

مثلا برا من که برا تعطیلات ثبت نام کردم ۳و ششصدشو اگه اشتباه نکنم دادیم و ۳تومنشو هم چک دادیم که وقت چک هم گفتن تا آبان برا هر موقع خودتون می‌خواین بنویسین 

شرایط بورسیه هم داره

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)