کسی ذکری بلده که بخونم یک نفر بیاد به خوابم تو عالم واقعی و حقیقتی که ارتباطی نمیتونم باهاش داشته باشم ولی آرزومه خوابشو ببینم هرشب قبل خواب کلی از خدا میخوام حداقل بیاد به خوابم ولی اصلا نمیاد 🥲🥲🥲
از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔
کاش منم بتونم خوابشو ببینم چون تنها راه ارتباط دنیای مرده ها و زنده ها همینه
دیگ حتی دستم به هیچ جا بند نیس
هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش منم بتونم خوابشو ببینم چون تنها راه ارتباط دنیای مرده ها و زنده ها همینه دیگ حتی دستم به هیچ جا ...
عزیزم خدا بهتون صبر بده
از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔
قبل خواب همش بهش فکر کن و تصورش کن خودش میاد تو خوابت
اصلا فایده نداره
خوابش رو ببینی که چی بشه؟چه ارزشی داره؟ طرف فوت کرده؟
نه زنده هست خب دلم تنگ میشه