2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین ازدواجی درسته?

256 بازدید | 41 پست

یک ادمی که از نظر فکری و اعتقادی بهتون میخوره 

اخلاقاش خوبه یعنی میشه روش به عنوان مرد زندگی حساب کرد 

به دل هم نشستین 

ولی از نطر درونگرایی و برونگرایی با خم متفاوتید و میترسید این تفاوت بعدا باعث دلسردی تو زندگی بشه شما درونگرایید و اون بشدت به تعامل نیاز داره 

و اون فرد گفته این اخلاق شمارو پذیرفته ولی مطمئن نیستید که پذیرفته چون هر چند وقت یکبار از شما میخواد که بیشتر حرف بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درونگرا ها معمولاً با یکی دو نفر برونگرا ان! 

شما نسبت به ایشون اینجوری نیستی؟ 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

درونگرا ها معمولاً با یکی دو نفر برونگرا ان!  شما نسبت به ایشون اینجوری نیستی؟

دقیقا همینه

معمولا با عشقشون و دوست صمیمیشون و چندنفر خیلی برونگرا هستن و راحتن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خاهر منو شوهرش دقیقا اینجورین اجیم 27سالشه تموم موهاش سفید شد از بس حرص خورد اصلا تفاهم ندارن. شوهرش درونگرا اون برونگرا هرجا میخان برن میگن تنها بریم دوست نداره با کسی رفتو امد کنه. پیر میشی باید یکی مثه خودت پیدا کنی از لحاط درونگرا برونگرایی

خاهر منو شوهرش دقیقا اینجورین اجیم 27سالشه تموم موهاش سفید شد از بس حرص خورد اصلا تفاهم ندارن. شوهرش ...

خوب یکی دیگه پیدا بشه این موردش مثل من باشه ولی فکر و اعتقاداتش فرق بکنه و ویژگی های خوب اخلاقی ایشون رو نداشته باشه چی?