2777
2789
عنوان

دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم:)

739 بازدید | 27 پست

۱۵سالمه از بچگی مامانم کتکم میزنه همه ی بدنم کبود و خونیه به خاطرش داخل این سن چنان استرسی دارم که قلبم میخواد از جا  در بیاد چنان که تند میزنه و حتی موهام داره سفید میشه با بابام رابطه خوبی ندارن اصلا بابامم که بی سواد و بی احساس فقط خواب میخواد ...

مامانم به خیلی چیزا گیر میده به مریضی مثانه بیش فعال که اصلا دست خودم نیست و خودم بارها به خاطرش خودم رو سرزنش میکنم که فقط کسی که داره حال منو میفهمه 

به خوردنم گیر میده اگر میل ندارم با کتک میگه باید بخوری اگرم یک روز یه چیزی درست میکنم میخورم میگه داری زیاده روی میکنی به خاطر بقیه منو میزنه اگه مثلا با بقیه خصوصا بابام دعواش میشه سر من خالی میکنه..

هیچکس درکم نمیکنه هیچکسو ندارم حتی دوست معمولی تک فرزندم که هستم ...

مامانم هی فوش میده ومیزنه میگه همین جا دفنت میکنم یا هی یه چیزایی میگه انگار بچه خودشون نیستم اینقدر که پشیمونه ...

باورتون نمیشه یک سگ دارم که خارج شهره اونو راه نمیده حتی اتاق خودم اونوقت خودش یک سگ گرفته باور کنید حتی قارچ گرفته جدیدا همه جاهم دشتشویی میکنه با اون روی تخت میخوابه به خاطرش سگ منو میزنه سگی که شاید اگر ۱ درصد خودکشی نمیکنم به خاطر اونه چون اگه من نباشم اذیتش میکنن به خاط سگ خودش حاضر منو بکشه همیشه منو و سگمو که فقط شاید هفته ای یکبار ببینم میزنه هرچیم به بابام میگم یک کاری کن با اینکه میبینه به خاط یک سگ چقدر دارم کتک میخورم باز نمیتونه همونو حداقل به یک نفر بده که من اذیت نشم ..

چند هفته پیش واکسن کزاز برای ورودی دهم زدم از شدت دعوایی که مامانم قبلش میخواست بره پیش داییم میگفت بدو بدو منی که اون روز میخواستم اولین بار صبحانه بخورم چون واکسن بزنم چون صبحانه دوست ندارم هر چند به خاطر نخوردن کتک میخورم ولی خب اون روزم به خاطر داداشش نذاشت بخورم و دعوام کرد منم از شدت استرس به خدا غش کردم بعدشم که پیش همه منو ضایع کرد حتی فامیل که ضعیفه ضعیفه ...

بعدشم اینقدر منو به خاطر چیزای دیگه کتک زد دست واکسن زدم که کلا تماما کبود شده و درد میکنه آنقدر ردش کتک خورد با سیم و ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی یک نفر سالم فامیلتون نیس؟ خاله عمه مامان بزرگ بالاخره ممکنه دلسوزتر باشن

بابام خوبه که اصلا براش مهم نیست سادس میبینه زجر میکشم ولی انگار نه انگار تازه بعد دعوای مامانم باید منتظر بابام باشم فقط فرقشون اینه که بابام نمیزنه بقیه هم که چون بچه هاشون  چون میبینن مثلا معدلم ۲۰ و ..‌ بهم حسودی میکنن ماماناشونم از دستی پیش مامانم مثلا میگن دخترت چرا لاغر و چرا داخل خونه تنها میذاریش و درس نخونه و  .. بعدش مامانم منو میاد دعوا میکنه سر من خالی میکنه هیچکسو ندارم هیچکسو

مادرع یا شمر دستش بشکنه پسر منم یه دوس داره دختریع مامانش خیلی کتکش میزنه طفلی زو چند روز پیش چنگ انداخته بود روز دست و گردنش مث چی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بابام خوبه که اصلا براش مهم نیست سادس میبینه زجر میکشم ولی انگار نه انگار تازه بعد دعوای مامانم باید ...

باید ب یکی پناه ببری و جای کبودیا نشون بدی شاید از شرایطت کاملا خبر ندارن وگرنه حمایت میکنن