2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من در حال شيمي درمانيم عمل نكردم هنوز پرتو شدم و الان چهار جلسه شيمي دارم بعد عمل 

میتونم بپریم زیرنظر کدوم دکترهستید کدوم بیمارستان میخاید عمل کنید همسرمنم دچاراین بیمارین تازه متوجه شدیم سرتاپااسترسیم

پرتودرمانی وشیمی درمانی انجام دادی واکنش بدنت چطوربود

من آنكولوژي دكتر شيرين حقيقي هستش و تحت نظر ابشونم هنوز به مرحله عمل نرسيدن احتمالا يك ماه ديگس بين دو تا جراي دكتر احمدي املي و منوچهري يكي رو انتخاب ميكنم …پرتو و شيمي چي بگم هر بدن يه واكنش داره من شيمي ميشم چهار خيلي سختمه حتما كمك ميخوام مخصوصا من كه بچه كوچيك دارم اما يك نفر هست خيلي سخترشه بستگي داره خود آدمم چه جوري برخورد كنه باهاش پرتو هم سختي هاي خودشو داره كلا سرطان سخته از اسمش معلومه بايد روحيه جننگجو داشته باشيد تا به اميد خدا شكست بديد…

میتونم بپریم زیرنظر کدوم دکترهستید کدوم بیمارستان میخاید عمل کنید همسرمنم دچاراین بیمارین تازه متوجه ...

همسرتون گريه چنده كجاش درگيره؟به من اطلاعات بده تا راهنماييت كنم بيشتر ..لنف درگير داره؟

من آنكولوژي دكتر شيرين حقيقي هستش و تحت نظر ابشونم هنوز به مرحله عمل نرسيدن احتمالا يك ماه ديگس بين ...

کدوم بیمارستان وبرای عمل انتخاب کردی؟ خبرازهزینه ش داری؟ بیمهتون چیه؟ 

رکتوم ۱۲سانتی تا۷سانتی مقعد درگیره

احتمالا چون انسداد نداده و اگر متاستاز نباشه كه ايشالله نيست اول پرتو و شيمي ميشه بعد عمل …من تهرانم با دوتا جراحي كه مشورت كردم يكي ١٨٠بيمارستان ارمان يكي بهمن ١٢٠ قيمت دادن …البته من الان بيمه تكميلي دارم…بيمه باشيد داروها خيلي تحت پوشش مثلا داروي سه ميليوني من صد هزار تومن ميشه …ايشالله كه خيره درمان سخته روحيه جننگجو داشته باشيد من با دوتا بجه كوچيك دارم ميجنگم