2777
2789
عنوان

زن دایی فضول

605 بازدید | 27 پست

وای بچه ها این آدم واقعا رفته رو مخم سر هر کاری که میخوام بکنم دخالت میکنه یا مثلا هر اتفاقی واسم میوفته به همه خبر میده   

چیکارش کنم سرشو از زندگیم بکشه بیرون   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما به باسن میگیم دایی و زندایی جدا که حقِ دایی و زندایی به درد جرز دیوار توالت میخورن

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
بهش تذکر بده و رفت و آمدت قطع کن یا به پایین بگو  

مگه مامانم میزاره از گل نازک تر به خانوم بگم واقعا اذیت میکنه ازش بدم میاد   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

وقتی واسه کاری ک میخای بکنی دخالت میکنه بگو دوست ندارم کسی توکارام دخالت کنه خودش میفهمه ک باید بکشه ...

میدونی مثلا الان من به نامزدم نگفته بودم میخوام برم شهرستان آخه هنوز مشخص نبود زنگ زده به مامان نامزدم باهاش حرف زده بعد گفته من میخوام برم شهرستان من آخه الان به این آدم چی بگم 

خوب قرص بهش بده اسهال بگیره تاخواست بره دستشویی توبروتاخودشوکامل کثیف کنه دیگه ارخجالت نمیادطرفت😂

خدا نکشتت به خدا تو فکرمه از این کارا بکنم باهاش حیف ازش دورم   

میدونی مثلا الان من به نامزدم نگفته بودم میخوام برم شهرستان آخه هنوز مشخص نبود زنگ زده به مامان نامز ...

😐😂😂😂انگیزش چی بوده ک زنگ زده ب مامان نامزدت معلومه خیلی بیکاره ها

کارایی میخوای انجام بدی و ایضا اتفاقایی که برات میفته رو نگو

سعی میکنم نگم ولی امون از دست مامانم همه چیو میگه بهش 

اون سری پیام داده به مامانم پس کی میخوای پسر بیاری واقعا این موضوع ربطی بهش داره ؟