2777
2789
عنوان

🔴اگه شیطان رو ببینید بهش چی میگید؟😈😈😈😈😈😈😈😈

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 119 پست

من خودم برادرشم😂

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزههههههه این رو مخمهههه اگه خدا اونجوری که همه میگن بخشنده و بزرگ و رحیمه چجوری نتونسته شی ...

خو شیطان باید خوب بشه ناکردار ؟؟ی توبه ای چیزی

من شنیدم رفته پیش خدا ک ببخش اینا خدا هم گفته به ادم سجده کن اینم نکرده زورش اومده گفته ببین چطو ادمو فریب بدم 

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 
😅😅😅اگ ازون جذابا مثلا لوسیفر باشه عرض ادب میکنی؟😅

دیگ سوالت خصوصی شد 😂😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
2790
2778
2791
2779
2792