2777
2789
عنوان

زن داییم خیلی انرژی منفی داره

211 بازدید | 13 پست

ی زنه خانه داره

هیچ هنری هم نداره ها ولی خب همیشه در حال فیس دادنه خیل انرژی منفی داره

ی ماشین داییم براش گرفته و الان داره رانندگی یاد میگیره در حین تمرین سر راه اومد خونمون یکم ک نشست با طعنه گفت خوب حوصله داری همش تو خونه ایی

منم بش گفتم بیکار نیستم اتفاقا وقتم کم میارم درگیرخیاطی ام

خلاصه شروع کرد ب تعریف از خود

این ماشین خودمه و فلان...

تعجبم از اینه این ک درامدی نداره چطور میاد میگه این ماشین خودمه هرکاریش کنم داییت حق دخالت نداره 

ازوقتی رفته حس بدی ک ازش گرفتم رو جا گذاشته😄 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید ذوق داره..اشکال نداره ناراحت نشو..بنظرم نباید ب زن خانه دار گفت بی هنر..فک کن دیگه بچه هم داشته باشه..چون مادر بودن خودش از هزارتا شغل سخت‌تره بخدا..من سرکار بودم ..مادر هم شدم ..ولی سرکار بودن اصلااااا اندازه مادربودن سخت نیس 

چون هنری نداره اینه خواهر منم این جوریه چیزی واس تعریف نداره مثلا شیشصد بار ی چیزو میگه یا ی چیزی ک من توش مشکل دارم رو میزنه تو سرم 

مثلا اون قدش 165 من 155 همش فیس قدشو داره

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

جدیدا مدشده تو نی نی سایت به خانمای خانه دار میگن بی هنر،هنرش همون خانه داری وبچه داریه وتربیت بچست ...

ن  اصلا اینطور نیست این زندایی من ی جوریه ک ادمو با حرفاش ناراحت میکنه همش میخواد زندگی خودشو ب رخ بکشه وگرنه منظورم این نیست خانه داره 

این خیلی ادعاش میشه درامدی نداره ولی هی پز میده 

منم اطرافم پره ادم با انرژی منفیه و فقط سعی می کنم از همشووووون دوری کنم

مثلا کار بقیه رو بی ارزش میدونه ولی کارای خودش و خانوادش رو بزرگ جلوه میده

رانندگی چیزی نیست ادم بخواد پزشو بده ولی این کلا اینطوره حس بد و انرژی منفی ب بقیه میده 

مثلا کار بقیه رو بی ارزش میدونه ولی کارای خودش و خانوادش رو بزرگ جلوه میده رانندگی چیزی نیست ادم بخ ...

زن دایی منم میاد خونمون و از همه چی ایراد میگیره مثلا میگه چقدر وسایلتون قدیمیه یا  چقدر خونتون زشته یا چقدر خونتون کثیفه و...