2777
2789
عنوان

تقلب😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستگاه و چیکار کنم ؟ تو گوشم میگردن😑

خب جاساز کن تو لباست وقت امتحان بزار تو گوشت

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

ایرپاد خوبه؟ صداش پخش نشه؟

من امتحان نکردم

فقط چند روز پیش یه تحقیق راجب به تقلب داشتم 

همین چیزارو فقط دیدم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

اها درسته

خودت امتحان کن دیگه بزار تو گوشت 

یکی بگو بیاد کنارت ببینه متوجه میشه یا نه

سوتین از کدوما؟ اسفنجی نباشه ایراد نمیکنه

نمیدونم من تو نیم تنه میزاشتم نمیفهمیدن

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
دارم امتحان کنم ببینم صدا میده اگ نداد اوکیه 

کاغذ ضخیفم صدا نمیده چند بار تاش کن بزار 

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 

با مداد چیز میزارو یه کاغذ بنویس بعدش یه چسب نواری بیار بچبون روی نوشته ها ،چسبه رو اروم بکن طوری که کاغذ نچسبه بهش به چسب رو بچسبون به خودکارت😁البته باید ریز بنویسی