lllarmylll مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5237 عنوان یکی بهت بگه - | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 26 پست دستات مث عروسکه یعنی دقیقا چجوریه -_- ؟؟ *** 1402/06/10 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shei13da82 عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1571 عروسک داریم تا عروسکخب خر گاوشرک،وودیباربیدایناسورگوسفنددقیقا کدومش🤣🤔
goodgirl83 عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 9162 یه ساعته دارم میگم نکنه مسخره کرده طرف منو.. نه بابا تعریفه
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123848 کشیده و ظریف دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
lllarmylll مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5237 حتما که دستهای زیبایی داری ولی در کل بهت میگم، اگه یه پسر این رو به آدم بگه داره مخ میزنه. اینقدررر ... مرسینه دختر عموم گفت 😂😂 ***
lllarmylll مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5237 خب معمولا دستای بعضی از عروسکا (باربی) ظریف و قشنگن و بعضیاشون (عروسک های شبیه به بچه) دستای تپل دار ... نه من دستام تپل نیس "--" ***
lllarmylll مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5237 عروسک داریم تا عروسک خب خر گاو شرک،وودی باربی دایناسور گوسفند دقیقا کدومش🤣🤔 خدا بگم چکارت نکنه 🤣🤣 ***
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 نه من دستام تپل نیس "--" خو پس گزینه اولی!؟ 😅 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤