2777
2789
عنوان

دخالت !!!

100 بازدید | 1 پست

چیکار کنم که مادرشوهرم تو زندگیم کمتر دخالت کنه؟ 

واقعاً بعضی وقتا میگم بزار برم خونه بابام تا اونم بیاد با پسرش زندگی کنه انتظار داره من هیچ خونه بابام نرم 

خونه فامیلای من نریم رفتیم شهرستان فقط خونه خودش باشیم 

شوهرمم بی تقصیر نیست هرکاری کنیم به مادرش اطلاع میده بهش میگم قرار نیست همه چیو بدونه میگه بلد نیستم دروغ بگم 😐

بعد از اونجا تااینجا دخالت میکنه مثلا مهمون دارم زنگ میزنه به شوهرم میگه چرا مهمون دعوت کردی 😐😐😐

یا میریم مهمونی میگه ساعت چند برید ساعت چند بیایید مخصوصا فامیلای من 😕😕😕 

دیگه از دستش خسته شدم تاالان سکوت کردم و صبر ولی دیگه واقعا نمیشه باید یه طوری بشه 

راه حلتون چیه ؟

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

ازاوناس که تو زندگی برادرشم خیلی دخالت میکنه 

وهمیشه میگه دختر خوب نیست خیلی بره خونه باباش در صورتی که خواهر شوهرم بیشتر مواقع خونه باباشه 

بخاطر این کاراش افسردگی گرفتم و دوست ندارم برم شهرستان چون بهم خیلی بد میگذره 😔😔😔

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره