2777
2789

دوتا تیم مافیا و شهروند وجود داره 

اعضای مافیا سه نفر 

واعضای شهروند هفت هشت نفرن 

هیچ کدوم اعضا همدیگرو نمیشناسن 

و حسی بهم اعتماد میکنن تا مافیارو شناسایی و بیرون کنن 

اگه تونستن مافیا رو بیرون کنن ک شهروند میبره و اگه تعداد مافیا و شهروند برابر شه اونموقع مافیا بازیو بردع

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مافیا ی بازی کروهیه که با پنج نفر یا بیشتر انجام میشه مافیا سناریو های مختلفی داره ساده ترینش و برات میگم سناریو ی مافیای عادی این بازی با توجه به تعداد نقش میدن هفت تا نقش اصلیو برات میکم

مافیا (پدرخوانده یا گادفادر کسیه که تیر میزنه به اعضای شهر و همچی دست اونه

دکتر لکتر( میتونه هر شب یک نفر از اعضای مافیارو انتخاب کنه که نحات بده و اگه تیر بخوره از بازی بیرون نره

ناتاشا ( کسیه که اگر گادفادر بمیره اون حق شلیک داره و میتونه اعضای مافیا یا شهرو سایلنت کنه یعنی توی یک روز کامل بازی حق حرف نداره

شهروندان

دکتر بازی کسیه که هر شب اعضای بازیو‌نجلت میده( ممکنه به اشنباه مافیا رو نجات بده )

کاراگاه( هرشب میتونه نقش یک فردو استعلام بگیره یعنی میتونه بفهنه این فرد توی ساید شهره یا مافیا با لایک و دیسلایک گرداننده این مشخص میشه

اسنایپر مهم ترین نقش شهره بنظرم اسپایپر میتونه هرش ب به کسی که فکر میکنه مافیاست شلیک کنه اکر اشتباه به یک شهر شلیک کنه خودش از بازی میره بیرون

زره پوش زره پوش یا جان سخت قابلیت استعلام  داره اما نه مثل کاراگاه اگر چند نفر از بازی بیرون باشن جان سخت توی شب میگه استعلام میخواد یا نه و فرداش کسایی که بیرونن نقش اونها گفته میشه

هرچه پیش آید،خوش آید

بنظر بازی خوبیه

دقیقا عالی من که خیلی بازی میکنک

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍