2777
2789
عنوان

گف پول باباته😐😐

304 بازدید | 11 پست

دختز همسایمون با  مامانش  امد  خونمون برا گلامونبعد بحث کارشد خودش ۲۴ سالشه هنو پول تو جیبی از باباش میگیره بعد یهو گف تو ماشین دازی  پول داری و داری بوتیک باز میکنی از پول بایاته😐🙄

بعد من ۲۳ سالمه الا گفتم اتفاقا از ۲۰ ۲۱ کارر کزدم ی قر   ون از بابام نگرفتم دیگه چیزی نگف

چرا اینجوزی میگن؟قبلا ی نی نی سایتی هم بهم با لحن بد گف تعلیق شد

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

🤧😕

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی نی سایتو ولش بعضیا معلوم نیس فازشون چیه راحت تهمت میزنن دخالت میکنن تو کامنتا و ...

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خب اصلا از پول باباتونم باشه فکر نمیکنم به کسی ربطی داشته باشه ، به هر حال هر کسی وقتی کار شروع میکنه از دوست و اشنا قرض میگیره ، مهم اینه که اونقدر توانایی و دل و جرئت دارید که تو این سن دارید برای خودتون کار دست و پا میکنید ، ادما وقتی بچن باید تو راه رفتن کمکشون کنن وقتی راه افتادن دیگه کسی کمک نمیکنه کسب و کارم مثل همینه ، اگرم کسی چیزی میگه به دل نگیر احتمالا از ناراحتیه

بذار بگن وقتی اینطوری نیست چه اهمیتی داره زر زدن یه ابله

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

کارت چیه عزیزم 

شاید با خودش حساب کرده دختری که دو سال کار کرده باشه هر ماه حدود ده میلیون هم داشته باشه میشه دویست و چهل تومن  چجوری هم میشه ماشین خرید هم مغازه باز کرد جدیدحتما پدرش کمکش کرده 

چیز بدی هم نیست حساس نباش

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
کارت چیه عزیزم  شاید با خودش حساب کرده دختری که دو سال کار کرده باشه هر ماه حدود ده میلیون هم ...

مدل بوتیک بودم

اره ولش 

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
مدل بوتیک بودم اره ولش 

خب طبیعیه دختر دوست مادر منم مدله همین طوره درآمدش  

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من