2777
2789
عنوان

پول

84 بازدید | 11 پست

بابام حتی عیداهم برای خرید عید پولم نمیده فقط۵۰۰ تومن عیدی که بهش میدن و میده به من که کفشم نمیشه باهاش خرید یعنی عیدام هیچی نمیخرم

از عید سه پونصد چن روز پیش داده بهم من رفتم یکم چیز نیاز داشتم خریدم مثل ژل شستشو صورتو اینا

الان میگه چرا خرج کردی کارتمو خالی کردی 

باید بریزم براش همونو ولی اون قد ندارم

الان بیکارم قبلا سرکار میرفتم حقوقمو ندادن هرچی دربه دری کشیدم ندادن و اومدم بیرون 

با سرکاری میرفتم ساعتی ۷ هرار تومن بهمن میدادن میشن ماهی۶۰۰ تومن اونم هیچی نمیشد

ولی راحت به داداشمو زن داداشم پول میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عروسش پول میده ولی به دخترش نه ؟ ......

داداشمم میگه به زن داداشم میده

چن باریم خودم دیدم

حتی یه بار با زن. داداشم بیرون بودیم گفت هرچی دوست داره بگو پول بزنم بخره

برو کار کن من مجردی همیشه حسرت لباس داشتماون موقع رسم بود دختر دامن بپوشه چهارسال یک دامن داشتم فقطم یکی البته پولا دست مامانم بود شایدم حق داشت مخارج زیاد بود یادمه برا ماهی 100تومن میرفتم سرکار که لنگ لباس نباشم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

برو کار کن من مجردی همیشه حسرت لباس داشتماون موقع رسم بود دختر دامن بپوشه چهارسال یک دامن داشتم فقطم ...

بخون میرفتم حقوق بهم نمیدادن یا اونقد بیگاری ازم میکشن که انگار کلفتم

حتی یه بار به سرم زد برم خونه ها مردمو تمیز کنم

بخون میرفتم حقوق بهم نمیدادن یا اونقد بیگاری ازم میکشن که انگار کلفتم حتی یه بار به سرم زد برم خونه ...

میدونم چی میگی برو دنبال کار دیگه من بهت حق میدم برو کاریابی ثبت نام کن واقعا درکت میکنم بری خونه مردم تمیز کنی بهتر تا همیشه شلخته باشی

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن