همسرم دوماه پیش اصراربه ترک تریاک گرفت من هیچی نگفتم چون تیک عصبی پیداکردو و پرش عضلات چشم به گفته پزشک دوباره کشیدچون گفت کمپ و بستری لازمی منم شرایطم طوری نیست همراهیش کنم باردارم کسیم نمیفهمه مصرف میکنه گفتم بزار بعد بارداریم به بهانه مسافرت میریم ترک کن،حالا فهمیدم اصرارش ب ترک چیه تاپیک قبلیمم گفتم میل جنسیش کم شده بود و فک کنم ببخشید کامل سفت نمیشد اینو پریروز فهمیدم بعد چن ماه باهم بودیم،اونم خیلی رضایت من از زندگی براش مهمه چون همش میگفت تا بعد بارداریت میخوام پاک شم،اگه کسی تجربه داره بهم بگه لطفابعد پاکی از نظرجنسی و عصبی بهتر میشن؟لطفاتوهین نکنید چون افسردگی بارداریم گرفتم حال روحیم اصلا مساعد نیست ممنونم عزیزان
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نه متاسفانه چون بار قبل بدون کمپو فقط بادلرو بود دوبار کشید اینبلرم باز بادارو خواست توخونه ترک کنه حالش بشدت بد شد پرش عضلات چشم و تیک عصبی پیداکرد صورتش خواستم جلوشو بگیرم نکشه خواست بزڻدم وفحاشی کرد وخودشوزد کشید وخوابش برد منم با شکم هشت ماهه تاصبح گریه کردم صبحش بهش گفتم چراخواستی بزنی اصلا یادش نبد اینقد حالش بد بود اصلا نفهمیده بود چیکار کرده بود
سخته بره کمپ اونجا باهاشون خیلی حرف میزنن خیلی کمکش میکنن بعدش هم حتما بعد کمپ بره پیش روانپزش تواون مدت هم یه سیمکارت جدید براش بگیر که اسم ساقی اینا توش سیو نباشه
شوهر من ک ظاهرا نمیکشه ولی حالشم خیلی بد نیس فقط خیلی عرق میکنه ممکنه چیز دیگه مصرف کنه؟ با خودش ا ...
یه تست 8کاره بگیره بهش نگو چیه بگو دکترزنان داده گفته عفونت داری باید ببینم ازشوهرت هست یانه تست ونشون نده بگو تو یه بارمصرف که بهش دادی ادرارکنه وبگودکترگفته 24ساعت بمونه ادرارت اگه عفونت باشه مثلا رنگش عوض میشه بعد خودت برو تست وبزن ونگاه کن