2821
2789
عنوان

مصرف مخدر

199 بازدید | 18 پست

همسرم دوماه پیش اصراربه ترک تریاک گرفت من هیچی نگفتم چون تیک عصبی پیداکردو و پرش عضلات چشم به گفته پزشک دوباره کشیدچون گفت کمپ و بستری لازمی منم شرایطم طوری نیست همراهیش کنم باردارم کسیم نمیفهمه مصرف میکنه گفتم بزار بعد بارداریم به بهانه مسافرت میریم ترک کن،حالا فهمیدم اصرارش ب ترک چیه تاپیک قبلیمم گفتم میل جنسیش کم شده بود و فک کنم ببخشید کامل سفت نمیشد اینو پریروز فهمیدم بعد چن ماه باهم بودیم،اونم خیلی رضایت من از زندگی براش مهمه چون همش میگفت تا بعد بارداریت میخوام پاک شم،اگه کسی تجربه  داره بهم بگه لطفابعد پاکی از نظرجنسی و عصبی بهتر میشن؟لطفاتوهین نکنید چون افسردگی بارداریم گرفتم حال روحیم اصلا مساعد نیست ممنونم عزیزان

هرچه دادم به اوحلالش باد
شوهر منم یه مدته کوتاهه خودش گذاشته کنار اره میل جنسی نداره الان بیشتر از یه ماهه رابطه نداریم

بعدترکم بهتر نشد؟چون واقعا نگران کنندس میلو صفر میکنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
نه دیگه فعلا تو ترکه صفر شده

هعییی خاک تو سراحمقشون کنم،ببخشید میپرسم اعصابش چطوره؟ برا من بشدت زود جوش،بعدترک خوب میشه بنظرت؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هعییی خاک تو سراحمقشون کنم،ببخشید میپرسم اعصابش چطوره؟ برا من بشدت زود جوش،بعدترک خوب میشه بنظرت؟

حالا شوهر من وقتی میکشید عصبی تر بود

الان حس میکنم آروم تر شده از قبل 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

شوهرمن 7ماهه پاکه تریاک ومتادون بود خیلی عالی شده کمکش کن ترک کنه رابطه جنسی هرروز میخواد روزی دوبارهم شده کمکش کن بره کمپ

خداروهزارمرتبه شکر، ممنوم عزیزم

خواهش میکنم

ان شاءالله پا قدم نی نی خوب باشه

زندگیت رو ب راه بشه واسه منم دعا کن کامل بذاره کنار

بچه کوچیک دارم خیلی نگران آینده شم

شوهرمن 7ماهه پاکه تریاک ومتادون بود خیلی عالی شده کمکش کن ترک کنه رابطه جنسی هرروز میخواد روزی دوبار ...

فرداشب نوبت زایمان دارم،بچم دنیابیاد ی کم خودشو بگیره همراش برم چون نمیتونم ب کسی بگم نمیفهمن ب دوست هم اعتمادندارم همراهیش کنه نکنه باحرف مغزشو بشورن باز،بعد ترک بلافاصله رابطه جنسیشون درست میشه؟اعصابشون چطور؟چون بشدت زود عصبی میشه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
بدون کمپ نمیشه؟

نه متاسفانه چون بار قبل بدون کمپو فقط بادلرو بود دوبار کشید اینبلرم باز بادارو خواست توخونه ترک کنه حالش بشدت بد شد پرش عضلات چشم و تیک عصبی پیداکرد صورتش  خواستم جلوشو بگیرم نکشه خواست بزڻدم وفحاشی کرد وخودشوزد کشید وخوابش برد منم با شکم هشت ماهه تاصبح گریه کردم صبحش بهش گفتم چراخواستی بزنی اصلا یادش نبد اینقد حالش بد بود اصلا نفهمیده بود چیکار کرده بود

هرچه دادم به اوحلالش باد
بدون کمپ نمیشه؟

سخته بره کمپ اونجا باهاشون خیلی حرف میزنن خیلی کمکش میکنن بعدش هم حتما بعد کمپ بره پیش روانپزش تواون مدت هم یه سیمکارت جدید براش بگیر که اسم ساقی اینا توش سیو نباشه

خواهش میکنم ان شاءالله پا قدم نی نی خوب باشه زندگیت رو ب راه بشه واسه منم دعا کن کامل بذاره کنار ...

انشالله خداکمک کنه واقعا سخته با معتاد زندگی کرد خیلی مایه شرمه براادم امیدوارم خدا به جفتمون کمک کنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
سخته بره کمپ اونجا باهاشون خیلی حرف میزنن خیلی کمکش میکنن بعدش هم حتما بعد کمپ بره پیش روانپزش تواون ...

شوهر من ک ظاهرا نمیکشه

ولی حالشم خیلی بد نیس فقط خیلی عرق میکنه

ممکنه چیز دیگه مصرف کنه؟ با خودش اصلا حرف نمیزنم راجع ب این چیزا

فرداشب نوبت زایمان دارم،بچم دنیابیاد ی کم خودشو بگیره همراش برم چون نمیتونم ب کسی بگم نمیفهمن ب دوست ...

وقتی ترک کنه عاشقت میشه ،میشه یه مردواقعی ،ازوقتی ترک کرد اره ازاولش خوب شد فک کن مردی که یه ماه یه بار نیاز داشت الان هرروز 

شوهر من ک ظاهرا نمیکشه ولی حالشم خیلی بد نیس فقط خیلی عرق میکنه ممکنه چیز دیگه مصرف کنه؟ با خودش ا ...

یه تست 8کاره بگیره بهش نگو چیه بگو دکترزنان داده گفته عفونت داری باید ببینم ازشوهرت هست یانه تست ونشون نده بگو تو یه بارمصرف که بهش دادی ادرارکنه وبگودکترگفته 24ساعت بمونه ادرارت اگه عفونت باشه مثلا رنگش عوض میشه بعد خودت برو تست وبزن ونگاه کن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز