2777
2789

سلام دوستان من تو راه یه گدا دیدم یه نوزاد یکماهه گذاشته بود جلوش و گدایی میکرد یکم با بچه بازی کردم بعد یدفه دیدم پشت کمرش به اندازه ی موی سرش مو داره البته یه تیکش ولی خیلی عجیب و وحشتناک بود کسی میدونه چیه خیلی ذهنم درگیر شد وسطشم یه چیزی شبیه زخم بود 

خب از مادرش میپرسیدی این زخم چیه

اهرین لحظه دیدم خیلی شوک شدم بیشتر از زخمه اون موها برام عجیب بود فکر کنید پنج سانت مو بلندی داشت پر پشت و سیاه شبیه دم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بیماری اسپاینا بیفیدا. نقص لوله عصبی .حتما باید درمان بشه. قسمتی از نخاع شکل نگرفته...

ای خدا بیچاره بچه.... چرا این افراد باید بچه به دنیا بیارن ؟ این بیماری تو غربالگری قابل تشخیصه. دلم گرفت😔

باید جراحی بشه. اون وسط زخم نبود بلکه حفره ای هست که قسمتی از نخاع ازش بیرون زده و اطرافش موهای بلند داره. پشت کمر و بالای باسن...ممکنه بچه هیدروسفالی بشه و در کل بگم که ممکنه عمرش به این دنیا نباشه اگر درمان نشه.