2789
عنوان

فشارخون

62 بازدید | 6 پست

مامانم سابصه فشار خون دارع دوسالیه تحت نظره قرق میخوره اما تو این دوماه ۳ باره فشارش شدید بالا میره مجبور میشیم بریم بیمارستان با اینکه دکتر قرصاشو قوی‌تر کرده کسی هس اینطوری باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرهیز‌غذایی هم میکنن یا فقط قرص میخورن؟

هم قرص هم پرهیز والا دیگه هیچی ک براش ضرر داره نمیخوره ، ولی هر دوسه هفته یبار فشارش باز میره بالا با وجود این قرصا مجبوره هی بره بیمارستان

هم قرص هم پرهیز والا دیگه هیچی ک براش ضرر داره نمیخوره ، ولی هر دوسه هفته یبار فشارش باز میره بالا ب ...

راستش من پزشک نیستم ولی قرص هایی که برای فشارخون هست بعضی موقع ها هم واسه قلبه هم عروق .شاید قرص شما فقط تو زمینه قلب یا عروقه و تو همون زمینه داره دوزش زیاد و کم میشه و تو اون زمینه تاثیر نداره اما من مطمئن نیستم فقط چون اطرافیانم زیاد هستن کسایی که فشار خون دارن میدونم گاهی نوع قرص باید عوض شه

راستش من پزشک نیستم ولی قرص هایی که برای فشارخون هست بعضی موقع ها هم واسه قلبه هم عروق .شاید قرص شما ...

واقعا خیلی بده این فشار خوون، باید ی دکتر دیگه بره ببینم مشکلش اصلا از چیه