2789
عنوان

مادرشوهرم😑😑😑

464 بازدید | 30 پست

امروز اومده خونم البته باراولش نیستا این رفتارش 

همیشه از بچه خواهرش تعریف میکنه دوتا مون بارداریم اون دوهفته جلوتر از منه من از اول بارداری نتونستم لب به مرغ بزنم یا گوشت خوب بخورم مرغم وقتی میپزم حالم بدمیشه ولی مادرشوهرم همش میگه بچه داداشم هرروز غذاهای متنوع درست میکنه واسه شوهرش آدم کیف میکنه  دیروزم مرغ سرخ میکرد هردفعه همینو میگه میدونه من نمیتونم بخورم طرف همسن مامانمه شوهرشم همسن بابامه بچه دومشه بامنی که ۲۰سالمه بچه اولمه همش مقایسه میکنه منم فقط مرغ نمیتونم بپزم ولی گوشت و خورشت درست میکنم پسر خودش انقدر بد غذاس ولی شوهر بچه داداشش هرچی باشه میخوره منم خواستم اینو بگم به نظر شما چی بگم بهش دیگه حرف نزنه رو مخمه

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچی نگو اگه واکنش نشون بدی ب هدفش رسوندیش فقط بخند بگو آهان آره همین

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
بگو اون اونه، من منم، هر کسی زندگی متفاوتی داره

وقتی بهش میگه فلانی واسه عروسش فلان کارو کرده میگه زندگی اونه هرکی یک جوریه یا وقتی اخلاقشو بایکی دیگه مقایسه میکنه میگه به ما چه

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

حالا مادر شوهر من هر دفعه میومد خونه ی ما همیشه تمیز بود همیشه هم خودش میبینه چقدر میشورم و میسابم دیروز سر زده اومد منم از دیشب کارام مونده بود اونقدر تیکه پروند خب بگو ۹و نیم صبح کی میره مهمونی

دختر عزیزم مرسانا،قلب مامان و باباشه❤

بی خیال بابا

منم تو بارداری به مرغ ویار داشتم و بستنی

از اون موقع از مرغ و بستنی بدم میاد ۱۸ ساله لب به مرغ و بستنی نزدم به منم تیکه میگن ولی من دهن اون طرفو از ۴ جهت پاره میکم

نه تنها خودم نمی‌خورم حتی نمی پزم که خانوادم بخورن

وقتی بریم مهمونی یا رستوران میخورن