2777
2789
من از وقتی اقدام میکنم هی ۸ ۹ روز عقب میوفتم بیخیال باش بزار اگ دو هفته شد عقب افتادنت بعد بیبی بزن ...

عه یعنی زوده اگه ۶ روز بعد عقب افتادنش بزنم؟

من نمیخوام باردار بشم حواسمونم بود ولی نمیدونم چرا عقب افتاده اخه🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه یعنی زوده اگه ۶ روز بعد عقب افتادنش بزنم؟ من نمیخوام باردار بشم حواسمونم بود ولی نمیدونم چرا عقب ...

ع نمیخواییییی چند وقته ازدواج کردی ؟ من ک میخوام از عیده نشدم 🥲 حالا اگ نمیخواستم میشدا 😂

۶ ماهه عروسی کردم. اره کار خداس ها😐 امیدوارم که نباشم

یچیزی بگم منم ک تازه ازدواج کرده بودم دوسال جلوگیری کردم گفتم وای زوده ولی شوهرم میگف بزار اقدام کنیم مگه همون اول میگیره خلاصه الان ۶ ماهه اقدامم نگرفته بنظرم جلوشو نگیر. چرا جلوشو میگیری 🥲  چند سالته ؟

یچیزی بگم منم ک تازه ازدواج کرده بودم دوسال جلوگیری کردم گفتم وای زوده ولی شوهرم میگف بزار اقدام کنی ...

آخه هنوز زوده من واقعا حوصله بچه ندارم الان. دانشجوام هستم. میدونم مادر خوبی نخواهم بود. شوهرمم هنوز به لحاظ مالی وضعش خوب نیست. ۲۳سالمه

یعنی مد نظرته کی بچه دار شین ؟

یک و نیم سال دیگه دانشگاهم تموم میشه تا اون موقع شوهرمم یکم سرمایه جمع میکنه واسه تولیدی زدن دیگه تا ۲۶_۲۷ سالگی من میشه از پس بچه داری بر اومد. 

2790
2778
2791
2779
2792