2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا من درد نداشت

مادرم درد داشت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خو چ جوری اخه مگه یکی نیس

ادم به ادم فرق داره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من گوشم عفونت کرده بود قارچ زده بود داخلش که خیلی گوشم تیرمیکشید و دردش زیاد بود گوشم کلا بسته شده بود هیچیم نمیشنیدم...رفتم دکتر ساکشن کرد برتم اولش درد نداشت ولی وقتی میخواست عفونت های نزدیک پرده گوش رو بکشه بیرون پرده گوشم درد میگرفت ولی در کل تحمل کردم و بعدش راحت شدم

به چه دلیل میخوای ساکشن کنی عفونت کردی یا نه؟شدت عفونتت چقدره؟

ولا رفتم دکتر گفت جرم گرفته عفونت و اینا من میشنونم ولی گوشم گاهی وقتا صدا میده دردشم خیلی کمه

ولا رفتم دکتر گفت جرم گرفته عفونت و اینا من میشنونم ولی گوشم گاهی وقتا صدا میده دردشم خیلی کمه

خب پس درد نداره زیاد..من گوشم به خاطر استفاده زیاد از گوش پاکن زخم شده بود داخلش بعد من هی زخمشو میکندم...بعد اب که وارد گوش میشد چون خشک نمیشد باعث شده بود زخمم عفونت کنه تبدیل به قارچ بشه..اولش دردش کم بود ولی هرچی میگذشت بدتر شد تا اینکه گوشم کلا بسته شده بود و دردش زیاد بود...وقتی ساکشن کردم یکم درد داشت ولی بعدش خیلی حس خوبی داشت

ی گوشم عفونت داشت درد داشت ی گوش دیگم نه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز