2777
2789
عنوان

پسرای....

143 بازدید | 11 پست

من ی چیزی پی بردم پسرای متولد شهریور فوق العاده خود شیفته خود پسند خیلی پر ادعا و خیلی خودشون دس بالامیگیرن و هیچیم نیستن میدونن ک همش پز الکی میدن و باکاراشون کاری میکنن ازچش بیفتن اخرسرم مث چی پشیمون میشن ک فایده نداره...شماهم نظرتون بگید راجب متولدین ماه یا اگ وجه اشتراکی هست

خدایاشکرت...❤️

شهریوری هستم😑مغرور از خودراضی خودشیفته هستم😑

ولی خودمو بالاتر از کسی دیگه نمیدونم همه یه جور نیستن😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
شهریوری هستم😑مغرور از خودراضی خودشیفته هستم😑 ولی خودمو بالاتر از کسی دیگه نمیدونم همه یه جور نیست ...

خدایی چرااینجورید؟نقطه ضعفتون چیه همونو برا این شخصی ک توزندگیمه بکارببرم ادمش کنم

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی چرااینجورید؟نقطه ضعفتون چیه همونو برا این شخصی ک توزندگیمه بکارببرم ادمش کنم

کمبود محبت و نوازش داریم😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بخدا اینقدبهش محبت میکنم انگار روانیه‌.دقیقا خودشم میگه دوس دارم توبیشارزنگ و پیام بدی

کلا مرد ایرانی اینجور بزرگ شده چون پیر بودن خانواده بهشون محبتی نکردن این کمبود محبت هیچ وقت جبران نمیشه😑

دیگه شهریوریا هم چند برابر باید باشه تا جبران شه هرچه قدر بیشتر بهتر😑

کلا مرد ایرانی اینجور بزرگ شده چون پیر بودن خانواده بهشون محبتی نکردن این کمبود محبت هیچ وقت جبران ن ...

اووووف..با چه حرکتی میسوزن روانی میشن؟

خدایاشکرت...❤️

اووووف..با چه حرکتی میسوزن روانی میشن؟

نقطه ضعف دیگه نمیدم که😑

کلا مرد ایرانی اینجور بزرگ شده چون پیر بودن خانواده بهشون محبتی نکردن این کمبود محبت هیچ وقت جبران ن ...

ببخشید چون اقاهستید سوال میکنم راهنمای میخام..اینکه ازکجابفهمم خیانت میکنه چطور پی ببرم..چجور یه دستی بزنم چی بکارببرم.

خدایاشکرت...❤️

خدایش بیا و درحق من مث خواهرخودت بدون خو کمک کن اخه من ک نمیخام با تودربیفتم😥

همجنسمو که میخوای ادیت کنی😑