2777
2789
عنوان

بدون رضایت من داره میره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 52 پست
همه زائرها که زیارتشون قبول نیست یه عده برای چشم و هم چشمی میرن یاد کاربری افتادم که میگفت روز رفتن ...

هرکس زائر نیست مستحبات بعداز واجبات رسیدگی و مهرورزی به خانواده زن وهمسر پدر ومادر واجب زیارت مستحب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قرار بوده هرکس عبادتش قبول باش که دنیا گل وبلبل بوذزیارت مستحب ورسیدگی به خانواده واجب

منظورم اینه استارتر که نمیتونه جلوشو بگیره. اون احتمالا با وجود مخالفت استارتر بازم میره. حداقل آدم میتونه امیدوار باشه به اصلاحش

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه‌ رو بزار گل خودشو خانواده نفهمش فرار کن  کربلا هم بزنه کمر خودشو و خانواده نفهم تر و بیشعو ...

دینداری این جور ادمها حاصلش شده شهادت حضرت علی علیه السلام و ماجرای کربلا وعاشورا و.... زائرواقعی در زندگی روزمره اش حسینی 

نمیدونم چی چیه شرکت شوهرم پاشده رفته کربلا خبر مرگش 

حقوقا دست اینن 

این ماه حقوق به هیچکس ندادن طرفم جواب تلفن نمیده 

من حامله گوشت تو خونمون نیست پول نداریم بخریم 

هیچوقت حلالش نمیکنم خدا نابودش کنه مرتیکه رو

تو واقعا توی زندگی خودتم همینجور نظرایی داری؟ متاهلی؟ 

ن متاهل نیستم ولی مامانم همینطوریه ک میگم...

واقعا ب پروپای بابام نمیپیچه و اصلا جلوی بابام رو برای کاری نمی گیره حتی اگه صدتا کار داشته باشه

چه بد بگو ناراحتی و ناراضی

گفتم .حتی گفتم بذار چندماه دیگه باهم میریم کاروانی

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
بزنه به کمرش اون زیارت

حتی دلم نمیات .من و بچش بهش نیاز داریم (نیاز مالی نه ایشون شاغل نیستن)ولی حامی ما هستن.من میرم سرکار بچه پیششه .بچم بیش فعال هیچکی تحملش نمیونه

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
وا خب از اول سر چی بحث و دعوا بوده که اینطوری شدین

یه نفر مهمون بود .بقیه خانواده اش هم اومدن بدون خبر من .اونم میدونست بم نگفته اصلا فکر میکرده مهم نیس من بدونم .شبش که فهمیدم خودم .هیچی نگفتم ازش خواستم جارو بزنه و بچه رو بگیره گف وظیفم نیس .وکلی چرت و پرت لینطوری 

.بحث مادرم کشید وسط توهین کرد و ...

ن متاهل نیستم ولی مامانم همینطوریه ک میگم... واقعا ب پروپای بابام نمیپیچه و اصلا جلوی بابام رو برای ...

مامانت اشتباه میکنه 

آدم باید برا خودش ارزش قائل باشه 

زن مگه خدمتکار خونست؟ 

هرکسی تو زندگی وظایفی داره مسئولیت داره 

قرار نیست هروقت دلش خواست شونه خالی کنه همه بارو بندازه رو دوش اون یکی و اونم کاریش نداشته باشه 

اتفاقا باید جلوی همسرت وایسی تا عادتش نشه 

برا آینده خودت میگم 

اشتباه مامانو تکرار نکن خودت البته بعدا به حرفام میرسی 

تا ازدواج نکنی متوجه نمیشی