2777
2789
عنوان

حرفای این پسر چه حسی میده بهت

156 بازدید | 16 پست

من شاغلم حقوقم ۸ تومنه 

با یه پسری اشنا شدم خونه ماشین نداره کسین حمایتش نمیکنه ۲۵ تومن حقوق داره تو شرکت کار میکنه مهندسه 

دانشجوی دکترای شریفم هس

بعد بهش گفتم از زنت انتظار داری تو مسائل مالی

گف اول حقوق خودم کامل خرج میکنم تو زندگی اگه کم اومد دوس دارم زنم خودش درک کنه و بجای اینکه برم از غریبه بگیرم کمک باشه 

بعد گفتم حتما میخوای زنت شاغل باشه گفت بخاطر کلاس کاری و جایگاهش اره و خب اون بحث مالیم هس گفتم اگه سرکار نرم چی گفت مثلا بچه دار بشی و نتونی بری و اینا خب اره ولی همینطوری بی دلیل بگی من نمیخوام برم برام قابل فهم نیس الان که اکثر دخترا سرکار میرن و اجازه میگیرن واسه سرکار رفتن گف زن شاغل اعتماد بنفس داره تو جامعه و حس بهتری داره خودش

گف اگه من فقط دنبال پول بودم میرفتم یه دختر پولدار میگرفتم با شوخی و خنده میگف اینارو میگف دوستام گفتن برو زن پولدار بگیر سنشم بالاتر بود اشکال نداره

منم گفتم زن پولدار از شوهرشم توقع داره براش پول زیاد خرج کنی یا زنی که خونه پدرش خیلی خرج میکرده از شوهرشم همونقدر توقع داره گف اره قبول دارم و اینا

نظرتون درباره حرفاش چیه؟ دقت کنین خونه و ماشینم نداره و کسیم نیس حمایتش کنه

در کل پسر بدی نیس ولی این حرفاش یجوری بود برام 

چقدر حساب کتاب کردید 

البته جنگ اول به از صلح آخر

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم آویزه ی 👂🏻 کن :

مردا قبل ازدواج زیاد زِرت و پِرت میکنن 🦃

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حرفاش منطقیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم آویزه ی 👂🏻 کن : مردا قبل ازدواج زیاد زِرت و پِرت میکنن 🐒

👍

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خب اتفاقا زن پولدار از پول خودش خرج میکنه دیگه چه ربطی به بقیه داره. من خودمم پسر بودم پولدار رو ترج ...

زن پولدارم یکی میخواد همسطح خودش یا باللتر نمیاد با ادم بی پول وصلت کنه

زن پولدارم یکی میخواد همسطح خودش یا باللتر نمیاد با ادم بی پول وصلت کنه

چرا این روزا میکنن. اینهمهههه ندیدی اطرافت؟ مهرش بیفته تو دلش و.... هزار تا دلایل دیگه هست که ازدواج کردن اینجوری

ظاهرا آقا دارن درس میکنن 

زندگی با کسی که درس میخونه و هزینه تحصیل داره و خونه ماشین نداره یکم برات سخت میشه 

ولی احتمالا آینده ی خوبی داشته باشه آقا 

از طرفی اگه یه سرمایه ای ارثی مالی چیزی خانواده ش بهش داده باشن خوبه 

حرفاش منطقی وحرف بدی نیست 

و اینکه اینم بدونم یه مرد میتونه بگه حتی سرکار هم نرو 

واینکه وقتی خانمی شاغله اینم بدونه که داره نصف از وقتشو صرف کار میکنه 

پس کمک حال شوهرش هم باشه ولی جوری مرد نباشه ک فقط چشمش دنبال پول زن باشه ک فقط زن کار کنه 

ولی ایشون طبق این حرفا بهش نمیاد.

گل خیلیا از اول هیچی نداشتن از صفر شروع کردن دیگهدبقیه این چیزا خودت باس تصمیم بگیری ک آیا میتونی یا ن از الان فکر همه چیز کن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤