2777
2789
عنوان

بریچ بودن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 48 پست
ممنون گلم سونوگرافی هایی ک رفتم هر کدوم ی هفته و چن روز فاصله دارن باهم ولی اخرین سونوم زده ۴ ابان& ...

آخی خدا حافظش باشه پسر منم ۳ آبان دنیا اومد دقیقا شب آخر چرخید ولی خداروشکر تو بیمارستان سونو نکردن و تو اتاق عمل فهمیدن چرخیده😅😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دو بارداریم بریچ بودن تا همون لحظه آخر هم اصلا قصد چرخیدن نداشتن خداروشکر و سزارین شدم مشکلی ه ...

چه جالب اخه میگن درصد کمی تا اخر بریچ میمونه 

خداروشکر😍خداحفظشون کنه 

اخی خدا حفظش کنه برات عزیزم عجب شانسی😂😂

سلامت باشی آره قشنگ شنیدم یهو دستیار دکتر گفت اااا دکتر چرخیده 😅😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چه جالب اخه میگن درصد کمی تا اخر بریچ میمونه  خداروشکر😍خداحفظشون کنه

ممنون عزیزم 

من سر زایمان دوم تازه فهمیدم رحمم دوشاخه هر چی دکتر و سونو و چکاب میرفتم چیزی نمیگفتن فقط قبل از بارداری ی دکتر بهم گفت اگه باردار شدی باید چک کنی خارج رحمی نباشه 

و این مشکل ی جا بدردم خورد چون منم ب شدت از طبیعی میترسیدم😅

انشاالله ک نینی شما هم سالم ب دنیا بیاد 

مشخصه این بچه بچهی صالحیه😂از همون موقع بفکر مامانش بوده

آره بچم قوربونش برم ولی واقعا چون هم درست بود دور سرش زیاد بود دکتر گفت اصلا به طبیعی فکر نکن

هعی امیدی ندارم میگم هر چی خدا بخواد شماهم باردارین استرس زایمان و ندارین؟

نه اصلا خداروشکر استرس ندارم فعلا الان فکرم درگیر کارام که کی اتاقش و بچینم کی عکس بارداری بگیرم وقت استرس گرفتن ندارم☺