2777
2789
عنوان

از حرفای این پسره چه حسی میگیرین

360 بازدید | 47 پست

من شاغلم حقوقم ۸ تومنه 

با یه پسری اشنا شدم خونه ماشین نداره کسین حمایتش نمیکنه ۲۵ تومن حقوق داره تو شرکت کار میکنه مهندسه 

دانشجوی دکترای شریفم هس

بعد بهش گفتم از زنت انتظار داری تو مسائل مالی

گف اول حقوق خودم کامل خرج میکنم تو زندگی اگه کم اومد دوس دارم زنم خودش درک کنه و بجای اینکه برم از غریبه بگیرم کمک باشه 

بعد گفتم حتما میخوای زنت شاغل باشه گفت بخاطر کلاس کاری و جایگاهش اره و خب اون بحث مالیم هس گفتم اگه سرکار نرم چی گفت مثلا بچه دار بشی و نتونی بری و اینا خب اره ولی همینطوری بی دلیل بگی من نمیخوام برم برام قابل فهم نیس الان که اکثر دخترا سرکار میرن و اجازه میگیرن واسه سرکار رفتن گف زن شاغل اعتماد بنفس داره تو جامعه و حس بهتری داره خودش

گف اگه من فقط دنبال پول بودم میرفتم یه دختر پولدار میگرفتم با شوخی و خنده میگف اینارو میگف دوستام گفتن برو زن پولدار بگیر سنشم بالاتر بود اشکال نداره

منم گفتم زن پولدار از شوهرشم توقع داره براش پول زیاد خرج کنی یا زنی که خونه پدرش خیلی خرج میکرده از شوهرشم همونقدر توقع داره گف اره قبول دارم و اینا

نظرتون درباره حرفاش چیه؟

در کل پسر بدی نیس ولی این حرفاش یجوری بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سری هم گفتم 

حرفاش کاملا منطقی هست و تفکر قشنگی داره

تو این سایت مطمعن باشید اکثرا میگن اره برای پول تو رو میخواد چون تفکرشون اینه خانوم متاهلی که شاغل هست همسرش از پولش سواستفاده میکنه!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اتفاقا به نظر من خیلی پسر خوب و منطقی ایه

منم هم نظرم با شما 

از ادمایی که این تفکر رو دارن خوشم میاد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

به نظرم حرفاش بد نبودخب گفته اگه کم آوردم  اصن شما خوشت میاد شوهرت کم بیاره دستشو جلو غریبه در ...

خب کم میاره قطعا چون خونه ماشین نداره

بعد البته گف نمیخوام به اون مرحله برسه چون ناخوداگاه بعدا زن ممکنه منت بزاره یه جایی