2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

368 بازدید | 9 پست

دخترا کسی میدونه معنی خوابم چیه🥺

خواب دیدم تو حیاط مامانم اینا هستم بعد دیدم دوتا ماه بود تو آسمون یکی کامل بزرگ یکی خیلی کوچیکتر ولی هر دو کامل بود رو ب روی هم ولی با فاصله زیاد بعد دیدن اینا همه رو صدا زدم بیاین ماه ها میخان یکی بشن همه اومدن ب ماه ها نگاه میکردیم یهو نزدیک شدن کم کم بعدش یکی شدن خیلی نورانی شد همه جا بعد توی ماه شروع شد اسم امام ها دیده شدن هر امام که نوشته میشد بعدش صلواتم بود عجیب بود خیلی توی ماه همجنور تند تند اسم ها رد میشد بعدش تموم شد همه دست زدن ستاده ها رو دیدم حالت رقص میرفتن 🥺خیلی عجیب بود ولی توی خواب حس شیرینی داشتم شوهرمم دیشب خواب دیده دوقلو دختر پسر بقل منه و میگفت بچه دار شدیم دو قلو بودن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماه توخواب خوبه درکل خوابت چون روشنایی داشته خوبه وانشالله شادی بهت میرسه از بزرگان .ودوقلو دختر که ...

مرسی عزیزم اقدام داشتم و ۹ روز از موعدم میگذره و بی بی چک هم منفی بوده تا حالا ولی علائم دارم بخاطر بی بی‌چکا نا امیدم🥺

مرسی عزیزم اقدام داشتم و ۹ روز از موعدم میگذره و بی بی چک هم منفی بوده تا حالا ولی علائم دارم بخاطر ...

صبرکن شایدلقاح دیرانجام شده یابروازمایش خون تامطمئن بشی ناراحت نباش نشدی ماه بعدانشالله