2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا گرو چیییییی؟ مگه چند تومنه؟ بعد اینکه هروقت برنده شدی سفته ،،،،اینا میگیرن

آها ممنون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

من پیش ی آشنا ۲۰ت گذاشتم اسمم که در اومد سفته گرفت البته از همه می‌گرفت منم دادم مشکلی نبود

20تومن ماهی چقدر بود ؟

من قرعه کشی خانگی شرکت می کنم سفته و... هم نمی گیریم چون فامیل هستیم و هم دیگه رو می شناسیم  ۵ ...

چرا سفته نمیدین ؟

من ده تومن برنده شدم اندازه همون سفته دادم وقتی قسطش تموم شه سفته ها رو برمیگردونه خوبیش اینکه ضامن دیگه ای نمیخواد همون پولو از بانک بخوایی بگیری پدر ادمو در میارن 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
من ده تومن برنده شدم اندازه همون سفته دادم وقتی قسطش تموم شه سفته ها رو برمیگردونه خوبیش اینکه ضامن ...

ممیشه که سفته رو برنگردونن ؟  

ممیشه که سفته رو برنگردونن ؟  

فکر نکنم اینکارو بکنن برا من که دست ادم مطمعنی دادم الان ده ساله کارش همینه مغازه و خونشو هم بلدم ادم خوبیه 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

ما همه فامیلیم و آشنا سفته اینا نمیگیرم

ولی متنفرم از وام خونگی، اسمت اخرا که دربیاد با این وضع تورم خیلی حرص درآره، چه کاریه آدم خودش پولشو جمع کنه هر ماه بهتره که، فقط در صورتی که اوایل اسمت دربیاد خوبه

ما همه فامیلیم و آشنا سفته اینا نمیگیرم ولی متنفرم از وام خونگی، اسمت اخرا که دربیاد با این وضع تور ...

اآره دقیقا