2777
2789

اره پول بده ب ی گرافیکست واست درست کنه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم نمیتونم؟ دوست دارم خودم انجام بدم

باید بلد باشی خب

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
نمیدونین چطوریه؟

ن راستش 

ولی بدی ب یکی مطمعن تره 

خوشگلتر میشه

کجا رمان مینویسی؟؟؟درامد داره؟

ن راستش  ولی بدی ب یکی مطمعن تره  خوشگلتر میشه کجا رمان مینویسی؟؟؟درامد داره؟

کسی رو میشناسید؟

رمان قلم. تازه شروع کردم. فعلا نه. دوست دارم طراحیش کار خودم باشه برای همون

کسی رو میشناسید؟ رمان قلم. تازه شروع کردم. فعلا نه. دوست دارم طراحیش کار خودم باشه برای همون

یکی از دوستام هس خیلی حرفه ای کار نمیکنه ولی شاید بتونه کمک کنه بهش میگم 

چ طرحی مد نظرته بهش بگم

چق هزینه میتونی کنی

یکی از دوستام هس خیلی حرفه ای کار نمیکنه ولی شاید بتونه کمک کنه بهش میگم  چ طرحی مد نظرته بهش ...

هزینه ببین خودش چی پیشنهاد میده

یه عکس میخوام که یه پسری، دختری که لباس عروس پوشیده رو کنار دریا به بی هوش به آغوش گرفته باشه

یه همچین چیزی