2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم یا برگردم

597 بازدید | 42 پست

ما ۳ سال عقد بدیم و ی سال بیشتر ازدواج کردیم ۱۰ ماهه خونه بابامم شوهرم نیومد دنبالم چون خانوادش عصبیم کردن به خاتوادش فحش دادم حتی به روشون هم گفتم شوهرم مرد خوبی بود ولی دیر میومد خونه صب میرفت ۱۲ میومد کلا زیاد نمیدیدمش خانوادشم یادش میدادن بی بخار بود توجه و محبت نمیکرد بهم یا اصلا زنگ نمیزد پول میداد دس بزن نداشت ولی حس علاقه نداشت بهم و حس میکردم کنارم خوشحال نیس من زنگ میزدم بد حرف میزد باهام و دیگه زنگ نمیزدم کلا حالمو میگرفت یا منو گردش نمیبرد دستمو نمیگرفت ی پیاده روی ساده بریم چون به خانوادش فحش دادم تو خونه رام نداد و رفت خیانت کرد امروز که زنگ زدم دیدم ی اهنگ عاشقانه گذاشته برای پیشوازش خیلی دلم گرفت گف چن ماهه باهاش نیستم و اینا ولی ی بارم دنبالم نیومد میگه اگه برگردی خودت بیا جهازمم اوردیم طلاق توافقیم امضا کرده بخدا یبارم دنبالم نیومد مامانمم میگه اویزونی دیگه رهاش کن دوستت نداره

داره داد میزنه دوستت ندارم

بعد میخوای برگردی؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون چرا ولش نمیکنی؟ به چه امیدی برگردی به اون زندگی ای که ازش فرار کردی؟ چقدر باید تحقیر بشی که ب ...

پس کی جا داره اون زن که باهاش دوس شد خدا لعنتش کنه اون نبود میومد دنبالم

پس کی جا داره اون زن که باهاش دوس شد خدا لعنتش کنه اون نبود میومد دنبالم

هر کیم داشته باشه تو دیگه نداری چون هیچ تحقیری نیست که نشده باشی تو این مدت

شوهر عزیزت باهاش دوست شده شاید اصن خبر نداره که اون متاهله و به احتمال ۹۹درصد هم همینجوره

شوهر تو خیانتکاره

با آدم خیانتکار آبت تو یه جوب میره؟

باقی عمرتو باید شبا جوری بخوابی در حالی که یه چشمت بازه

چون دیگه نمیتونی بهش کوچیکترین اعتمادی بکنی

بعدشم

الان خیانتشو فهمیدی

اون شبا که ساعت ۱۲ میومد هم خییلی احتمالش بالاست که در حال خیانت بوده و نمیفهمیدی هااا

بالاخره شوهرت دروغگوی قهاریه

این کارا ازش بر میاد

2790
2778
2791
2779
2792