2777
2789

سلام دوستان

یکی از اشناهامون خیلی دختر خوبیه ، پدرشم فوت شده ، اصلا اهل دوس پسر و این چیزا هم نیس ، از پاییز 2 سال پیش یه پسری اومده خواستگاریش و الان نامزدن ، پسر گذشته افتضاحی داشته و یه ازدواج نا موفق ( عقد )  ، ولی با اینم ساخته و مشکلی نداره ، البته الان پسر خوبیه وخیلی هم خوشگل و پولداره ، ولی خانواده پسر راضی نیستن و بهونه الکی میارن مخصوصا مامانش ، امروز هم به زور پسره رو بردن خواستگاری یکی دیگه ، و دختره داشت دیوانه میشد یا این‌که به نامزدش اطمینان داره ، حالا به نظرتون کات کنن یا همچنان پای هم وایسن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادره پسرشو بزور برده خواستگاری؟؟؟؟ خودت این حرف مزخرف رو باور میکنی؟ پسره اگر میخواستت مادرش جرعت نمیکرد بره خواستگاری؟ مامانه چاقو گذاشته زیر گلوش و برده؟ آی که چقدر ساده اید

دوستم داره از این میسوزه هر چند که نامزدش به هیچکس دیگه ای فکر نمی کنه براشون دعا کن

من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به حرف مادرش گوش داده

حداقل اول با این بهم میزدت

[QUOTE=308201611]من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به حرف مادرش گوش دا

آخه دلش به اینه چطور بهم بزنه

برا اینکه دهن مادرش و ببنده رفته خواستگاری

روز بعد خواستگاری 50 تا ایراد و بهونه الکی گرفته و مادرش کمی بی خیال شده خداروشکر

[QUOTE=308201611]من که اینطور فکرنمیکنم😂 چه پسر بی دست و پا و بی عرضه ای که با اینکه نامزد داشته به ...

بهش بگو بیخیالش شه مادر شوهر من تباه کرد زندگیمون الان داریم جدا میشیم لیلی مجنون بودیم 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بهش بگو بیخیالش شه مادر شوهر من تباه کرد زندگیمون الان داریم جدا میشیم لیلی مجنون بودیم 

انشاءالله کارت درست میشه بحق این شب عزیز ، برا این دو تا جوان هم با دل شکسته ت دعا کن لطفا

انشاءالله کارت درست میشه بحق این شب عزیز ، برا این دو تا جوان هم با دل شکسته ت دعا کن لطفا

براش حمد و تعدادی صلوات فرستادم اگه باهم خوشبخت میشن بهم برسن 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ممنونم قشنگم

💋🩷