2777
2789

سرچ بزن من زدم برات اینو اورد سرچ بزن راجبش بیشتر بخون 

دلایل احتمالی زیادی برای تپش معده وجود دارد، از جمله سوء هاضمه، استرس و اضطراب و مصرف برخی داروها. تکان خوردن معده اغلب فقط باعث ناراحتی موقت قبل از رفع بدون درمان می شود. با این حال، این علامت گاهی اوقات می تواند نشانه ای از یک مشکل اساسی سلامتی باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم زخم داشته باشی احتمالا مشکل معده ات عصبیه چون من این مشکلو داشتم

زمستون آندسکوپی شدم زخم داشتم الان رفلاکس دارم و تپش

تو چه حالت هایی داری؟

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
سرچ بزن من زدم برات اینو اورد سرچ بزن راجبش بیشتر بخون  دلایل احتمالی زیادی برای تپش م ...

دارو معده هم میخورم 

امروز از چیزی ناراحت شدی یا استرس چیزی رو داری؟

کلا استرسی هم هستم ینی از استرسه؟

زمستون آندسکوپی شدم زخم داشتم الان رفلاکس دارم و تپش تو چه حالت هایی داری؟

منم آندو انجام دادم دکتر گفت زخم معده س یه مدت قرص برام نوشت هی مصرف کردم و تاثیری نداشت گفت دوباره باید آندو انجام بدی که خدا مادرمو خیر بده قبول نکرد و منو یه جای دیگه برد دکتر که دکتر خیلی خوبی بود و تشخیصشون معده درد عصبی بود خدا شاهده فقط یکبار رفتم مطبشون و یک ماه دارو مصرف کردم خوب خوب شدم

علائمم تپش معده رفلاکس جزیی و دردهای وحشتناک بود

منم آندو انجام دادم دکتر گفت زخم معده س یه مدت قرص برام نوشت هی مصرف کردم و تاثیری نداشت گفت دوباره ...

همسر منم پارسال آندو انجام داد زخم عثی عشر داره هر چی قرص میخوره خوب نمیشه هر ۶۰ روز میریم قرص میده یعنی باید دکترشو عوض کنیم؟

همسر منم پارسال آندو انجام داد زخم عثی عشر داره هر چی قرص میخوره خوب نمیشه هر ۶۰ روز میریم قرص میده ...

اگه میتونین مراجعه کنید به یه متخصص کارکشته گوارش واقعا هر پزشکی پزشک نیست و تشخیصشون گاهی غلطه 

من که تا پای مرگ رفتم واقعا خدا ازش نگذره نایلون نایلون برای من قرص تجویز میکرد و هیچی به هیچی فقط روز به روز بیمارتر و ضعیف تر شدم

منم آندو انجام دادم دکتر گفت زخم معده س یه مدت قرص برام نوشت هی مصرف کردم و تاثیری نداشت گفت دوباره ...

منم این علایمو دارم

اگه میتونین مراجعه کنید به یه متخصص کارکشته گوارش واقعا هر پزشکی پزشک نیست و تشخیصشون گاهی غلطه  ...

یکی به ما معرفی کرد میرفتیم متخصص داخلی پس باید دکتر گوارش بریم

خداروشکر که الان دکتر خوبی پیدا کردی و خوبی ،مرسی از راهنماییت😘

اگر تهران هستین میشه اسم دکترتو بگی

سلام خوبین منم چند ساله نفس عمیق در نمیاد معدمم نفخ داره میگن اعصابه ولی تپش معده دارم شما کودوم شهرین چه دکتری رفتین دکتر خوب پیدا نمیشه حفط کردن یا امپرازول یا قرص اعصاب