2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور بود؟ به بهداشت چقدر اهمیت میدادن؟ راضی بودی؟

اره اوکی بود من سالن دار بودم 

همه ظرفا و لیوانا و فنجونا یه افغانی اون پشت بود میشست فقط پیش دستیا که زیر لیوان یا کاپ نوشیدنی میذاشتن اگر خیلی کثیف نمیشد با یه دستمال پارچه ای و اسپری سرکه تمیز میکردیم اگر کثیف میشد مثلا نوشیدنی چیزی روش میریخت میفرستادیم با بقیه ظرفا شسته بشه

باریستا هم که خودش صاحب کافه بود دستگاه ها رو خیلی تمیز میکرد

آشپزمون هم یه پسر ۱۹ ساله بود همیشه با دستکش و پیشبند غذا ها رو درست میکرد

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
یه سوال من بپرسم از اونایی که تو رستوران کار کردن حالا تو هر بخشی .. شرایط استخدام چیه ؟ 

اینجایی که من رفتم عملکرد سریع میخواد،؛ بیمه نمیشی؛ ۸ ساعت کار می‌کنم بدون غذا باشه حقوقش بیشتره با غذا کم تر روز. اول تقریبا سخت بود باید قدرت بدنیت بالا باشه البته آدم کم کم راه میفته 

🤍
دوستم کافه رستوران داره ای بدک نیست نه خیلی تمیزه نه خیلی بدون بهداشته ولی مواد اولیه ای که استفاده ...

بهداشت خیلی مهمه مثلا ظرف های جرم گرفته باید تمیز بشن من رو این چیزا خیلی حساسم 

🤍
اینجایی که من رفتم عملکرد سریع میخواد،؛ بیمه نمیشی؛ ۸ ساعت کار می‌کنم بدون غذا باشه حقوقش بیشتره با ...

واقعا خیلی سخته حقوقش هم خیلی کم

من بخاطر کشیکام و اینکه بلافاصله بعد از بیمارستان باید میرفتم کافه تا ۱۲ شب کار میکردم واقعا خسته کننده بود دیگه نرفتم

اره اوکی بود من سالن دار بودم  همه ظرفا و لیوانا و فنجونا یه افغانی اون پشت بود میشست فقط پیش ...

یه سوال بپرسم .. اونی که ظرفارو میشوره شرایط خاصی برای استخدام داره ؟؟ یا مثلا میره برای کار خودش میگه من فقط بلدم ظرف بشورم ؟؟ 😂😂 یا خود اون صاحبش میگه مثلا چیکار کنی ؟؟ 

چقدر حقوق میگیره ؟  

آشنام مرد بود،رستوران کار میکرد،میگفت انقد غیر بهداشتی و کثیفه ترجیح میده اونجا گرسنگی بکشه ولی چیزی ...

🤢 خدایی بعضی جاها خیلی کثیفن اصلا درست شستشو نمیشه مردم اگه بدونن پشت صحنه چه‌خبره دیگه غذا از اونجا نمیخرن

🤍
یه سوال بپرسم .. اونی که ظرفارو میشوره شرایط خاصی برای استخدام داره ؟؟ یا مثلا میره برای کار خودش می ...

والا اونو من خبر ندارم

ولی خیلی کار سختی باید باشه

اون کافه هم که من بودم یه پسر افغانی ظرفشور بود البته خیلی آدم درستی بود به شدت خاکی و بی نهایت احتراممون میذاشت

بهداشت خیلی مهمه مثلا ظرف های جرم گرفته باید تمیز بشن من رو این چیزا خیلی حساسم 

گفتم که در حد معمولیه

ولی اگه مثل من آدم حساسی هستی نظافت و بهداشت هیچ رستورانی به دلت نمیشینه مثلا قاشق چنگالا که شسته میشه بعد با یه پارچه ای خشک میکنن که ببرن سر میزا من از اون پارچه چندشم میشه چون دیدم دیر به دیر شسته میشه و اگرم شسته میشه به دل من نمیشینه